Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό για μικρό διάστημα η 36χρονη καθηγήτρια - Μεγάλη διαφωνία για την ποινή της

Έχει πολύ ακόμη αυτή η υπόθεση

12 Φεβρουαρίου 2021 16:54
Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό για μικρό διάστημα η 36χρονη καθηγήτρια - Μεγάλη διαφωνία για την ποινή της

Αποπλάνηση 13χρονου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή και είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα που έστελνε η 35χρονη καθηγήτρια στον μαθητή της με τα περισσότερα να είναι ερωτικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα σήμερα απολογήθηκε η 35χρονη καθηγήτρια όπου και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμού ενώ υπήρχε διαφωνία για την ποινή που θα της επιβληθεί.

Σε κατ' οίκον περιοσρισμό βρίσκεται η καθηγήτρια.

Αποπλάνηση 13χρονου: Η απολογία της καθηγήτριας

Ειδικότερα η κατηγορούμενη απολογήθηκε σήμερα, αλλά υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. Σημειώνεται ότι η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της 36χρονης, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Πλέον, εντός τριών ημερών το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο καλείται να αποφανθεί για την τύχη της 36χρονης γυναίκας, η οποία μέχρι τότε θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη από το παιδί και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, η καθηγήτρια τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες, συναντούσε τον 13χρονο μαθητή της όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ή ακόμη και στο αυτοκίνητό της.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται όλα τα μηνύματα, που είχαν ανταλλάξει. Η 36χρονη, μάλιστα, φέρεται να προσπαθούσε να πείσει το αγόρι ότι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπου κανένας δεν θα τους ενοχλεί. Τα μηνύματα είδε η μητέρα του 13χρονου στον υπολογιστή του και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Αποπλάνηση 13χρονου: Νέα στοιχεία για την υπόθεση - «Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως...»

Αποπλάνηση 13χρονου: Για ανακρίβειες κατηγορεί τα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της 35χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση του ανήλικου μαθητή της.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση διαψεύδει ότι η εντολέας του θα απολογηθεί αύριο (8/2), ενώ ζητά να σεβαστούν όλοι την οικογένεια της.

Αποπλάνηση 13χρονου από την 35χρονη καθηγήτριά του

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση.

​Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

​Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 13χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του.

Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share