Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: "Όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται για την εύρεση του"

Στενεύουν τα περιθώρια για τον εντοπισμό του

12 Φεβρουαρίου 2021 10:16
Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη:

Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ στη Θεσσαλονίκη όπου οι Αρχές κάνουν ότι μπορούν για να τον βρουν.

Σημειώνεται ότι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδες είχε πει ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση ο ράπερ πριν εξαφανιστεί και δεν ήξερε τι να κάνει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολα για την εύρεση του όπου έχει εξαφανιστεί για τέταρτη μέρα.

Δύσκολα τα πράγματα.

Θεσσαλονίκη: Στενεύουν οι ελπίδες για την εύρεση του

Ειδικότερα την έρευνα έχει αναλάβει εθελοντικα το CSII Institute, που διευθύνει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. που ίδρυσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης. Με δηλώσεις του, στο Mega δεν έκρυψε τους φόβους του.

«Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται»

Στενός φίλος του αγνοούμενου, τόνισε στο Mega πως η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ράπερ ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα πράγματα φαίνονται αρκετά δύσκολα.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του». Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Οι έρευνες για την ανεύρεση του 24χρονου ράπερ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στην περιοχή της Περαίας από τους εθελοντές διασώστες ΟΦΚΑΘ, αλλά και από γνωστούς, φίλους και συγγενείς του ράπερ. Οι προσπάθειες ανεύρεσής του ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος υποστήριξε ότι δεχόταν εκβιασμούς που τον έκαναν να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός αναφέρεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει σε προσωπικές του στιγμές. Το βίντεο φέρεται να τράβηξε μια άγνωστη γυναίκα και στη συνέχεια να το διέρρευσε στα social media.

Το μήνυμα κατέβηκε γρήγορα από το Instgram την περασμένη Δευτέρα και αμέσως μετά χάθηκαν τα ίχνη του 24χρονου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share