Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο άνθρωπoς που τον είδε για τελευταία φορά - Σοκαριστικές αποκαλύψεις (photo)

Όλα όσα είπε ο φίλος του

11 Φεβρουαρίου 2021 17:30
Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο άνθρωπoς που τον είδε για τελευταία φορά - Σοκαριστικές αποκαλύψεις (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Στο «T-Live» μίλησε ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ Lamanif πριν από την εξαφάνισή του. Όλη η αστυνομία είναι στο πόδι και έχει εκδοθεί και Silver Alert.

Οι δηλώσεις του φίλου του ράπερ που εξαφανίστηκε:

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική. Όσο ασχολιόταν με τη μουσική, ήταν όντως χαρούμενος.

Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα…

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλοψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον.

Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί και, αν μπορώ να τον φιλοξενήσω, να έρθει να ξεχαστεί.

Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί.

Δηλώσεις φίλου του ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο, ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω πού είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share