Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Χάθηκε εμβόλιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer στο Περιστέρι

Απαγωγή... εμβολίου!

11 Φεβρουαρίου 2021 09:10
Χάθηκε εμβόλιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer στο Περιστέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία ερευνά την περίεργη υπόθεση με το εμβόλιο Pfizer που χάθηκε στο κέντρο υγείας Περιστερίου.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς από χθες το βράδυ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer. Μία νοσοκόμα του κέντρου Υγείας Περιστερίου, είχε βγάλει το φιαλίδιο, το άφησε σε συγκεκριμένο χώρο κι όταν επέστρεψε, έλειπε. Αμέσως η νοσοκόμα κάλεσε την Αστυνομία και το τμήμα ασφαλείας ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου και το Open, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, από το πιο απλό, να χάθηκε ή να καταστράφηκε με κάποιον τρόπο, αλλά και πιο «περίεργα» σενάρια κλοπής του φιαλιδίου.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας θα πάνε πάλι στο Κέντρο Υγείας και θα λάβουν καταθέσεις και μαρτυρίες. Το σίγουρο είναι ότι ένα μπουκαλάκι της Pfizer έχει κάνει... φτερά και η Αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Όπως είπε η κ. Παγώνη μιλώντας επίσης στο Open, όποιος κι αν το έχει πάρει, ουσιαστικά του είναι άχρηστο, αφενός γιατί οι θερμοκρασίες που φυλάσσεται είναι πολύ ιδιαίτερες, αφετέρου η διάλυσή του είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να γίνει μόνο εργαστηριακά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share