Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Συγκλονίζουν οι γονείς του 24χρονου ράπερ: «Μόνο να βρεθεί το παιδί μου…»

Δραματική έκκληση για να τον βρουν ζωντανό!

10 Φεβρουαρίου 2021 18:36
Συγκλονίζουν οι γονείς του 24χρονου ράπερ: «Μόνο να βρεθεί το παιδί μου…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονίζουν οι γονείς του 24χρονου ράπερ, ο οποίος αναζητείται μετά την ενημέρωση στους ακολούθους του, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει, με τους ίδιους να ζητούν μόνο να βρεθεί ζωντανός.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λάμπρος Μανιφάβας ανέβασε ένα βίντεο στα social media, ενημερώνοντας τους followers του ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει και από εκείνη την ώρα έχει εξαφανιστεί. Σήμερα εκδόθηκε από τη Γραμμή Ζωής, Silver Alert, για την αναζήτηση του. Προηγουμένως, η γιαγιά του είχε ενημερώσει τις αρχές και είχε δηλώσει την εξαφάνισή του.

Ο ράπερ έμενε με την γιαγιά και τον παππού του στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γονείς του, που έχουν χωρίσει, ζουν στη Γερμανία.

Εξαφάνιση ράπερ: Δραματική έκκληση των γονιών του για την εύρεσή του

Η μητέρα του Λάμπρου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δεν έκρυψε την ανησυχία της για την τύχη του γιου της. «Το Σαββατοκύριακο θα μπορώ να βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα κινήσω τις απαραίτητες διαδικασίες, μαζί με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό μου. Έμενε με την γιαγιά και τον παππού του… Δεν έκανε τέτοια αστεία, πάντα ενημέρωνε τους γονείς μου εάν θα απουσίαζε εκτός σπιτιού και εμείς είχαμε πολύ καλή σχέση με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος είναι ένα παιδί έξω καρδιά, παράλληλα όμως είναι και πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός…», ανέφερε η μητέρα του 24χρονου. «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου, τίποτε άλλο…», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Και ο πατέρας του 24χρονου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του. «Δεν μου είχε πει τίποτα, είχα διακρίνει μια ανησυχία, αλλά δεν ήξερα τίποτα. Θέλω μόνο να βρεθεί το παιδί μου ή αν είναι καλά να επικοινωνήσει μαζί μας», είπε μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ράπερ αναφερόταν στην ύπαρξη ενός άλλου βίντεο, που δημοσίευσαν τρίτα άτομα στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα. Από εκείνη τη στιγμή, το βράδυ της Δευτέρας, ο 24χρονος παραμένει άφαντος και η οικογένειά του ανησυχεί πολύ για την τύχη του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share