Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Βόλο: Επέστρεψε ο τοξοβόλος που είχε σκοτώσει σκύλο

Προχώρησε σε νέα επίθεση

10 Φεβρουαρίου 2021 11:06
Συναγερμός στον Βόλο: Επέστρεψε ο τοξοβόλος που είχε σκοτώσει σκύλο

Βόλος: Απ' ό,τι φαίνεται οι εξελίξεις με τον τοξοβόλο από τον Βόλο συνεχίζονται, διότι έκανε και πάλι την εμφάνισή του με νέα επίθεση σε σκύλο.

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγες μέρες, απεβίωσε ο σκύλος που έδινε μάχη για να κρατηθεί από τη ζωή μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον τοξοβόλο.

Συγκεκριμένα, την επιστροφή του φαίνεται πως έκανε ο ίδιος άνθρωπος, καθώς επιτέθηκε και πάλι σε νέο σκύλο, που όμως αυτή τη φορά κατάφερε να σωθεί.

Έγινε νέα επίθεση

Βόλος: Η επιστροφή του τοξοβόλου

Ειδικότερα, ακόμα ένα περιστατικό απόπειρας δολοφονίας δεσποζόμενου σκύλου σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο μήνες και αφορά την ίδια περιοχή. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η επίθεση σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη, στην οδό Νικοτσάρα, στη συνοικία του Καραγάτς.

Μια 68χρονη γυναίκα εντόπισε, δίπλα στο σπίτι του σκύλου της, στην αυλή, ένα βέλος, το οποίο πιθανότατα δεν είχε βρει τον στόχο του, επειδή η ιδιοκτήτρια είχε τοποθετήσει προστατευτικό πλέξιγκλας γύρω από τα κάγκελα του σπιτιού, ώστε να προστατεύσει το ζώο της από τυχόν επιθέσεις ή δηλητηριάσεις.

Νέα επίθεση έγινε στο Βόλο.

Η πρώτη επίθεση του τοξοβόλου

Όλα έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως δείχνουν κάμερες ασφαλείας, ένας νεαρός ντυμένος με τη γνωστή λευκή στολή των υγειονομικών στόχευσε με τόξο τον σκύλο ενός σπιτιού και τον χτύπησε με βέλος 20 εκατοστών. Το κλάμα του σκύλου ξύπνησε την ιδιοκτήτριά του, που είδε το μπαλκόνι γεμάτο αίματα και το σκυλί με ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον δράστη από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Ο νεαρός, που δήλωσε στο Δικαστήριο ότι είναι φοιτητής και τον ενοχλούσε το σκυλί με το γάβγισμά του, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για βασανισμό ζώου, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά δεσποζόμενου ζώου και οπλοφορία και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.

Ισχυρίστηκε ότι το σκυλί ήταν «μηχανή γαβγίσματος», που δεν σταματούσε και τον ενοχλούσε, διότι αυτή την περίοδο διαβάζει εντατικά για να πάρει το πτυχίο του από τη σχολή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share