Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Ιερέας "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος του

10 Φεβρουαρίου 2021 10:17
Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Ιερέας

Τροχαίο: Ένα τραγικό συμβάν έγινε στο Ξυλόκαστρο όπου ένας ιερέας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες σημειώθηκε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ανάμεσα σε μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο στον Κηφισό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τραυματίας.

Συγκεκριμένα στο Ξυλόκαστρο ένας ιερέας πέθανε όταν έχασε από άγνωστη αίτια τον έλεγχο του οχήματος του όπου και άμεσα έσπευσε στο σημείο.

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στο Ξυλόκαστρο.

Τροχαίο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα επικράτησε ανείπωτη τραγωδία στον δρόμο Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, λίγο μετά τη Ρίζα, με ιερέα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, o 59χρονος ιερέας έχασε από άγνωστη αιτία τον έλεγχο του οχήματός του, το Ι.Χ βγήκε από τον δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο ιερωμένος να εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα η ΠΥ Κιάτου που τον απεγκλώβισαν. Mεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στην Ποσειδώνος – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο νέα παιδιά

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Ζεφύρου, όταν το Smart στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με ταχύτητα στη νησίδα (στην διασταύρωση που πάει προς Συγγρού και προς Πειραιά).

Στη συνέχεια βρέθηκε πάνω στις μπάρες και αναποδογύρισε, στην άσφαλτο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ηλικίας 24 και 21 ετών, πετάχτηκαν έξω από το Smart που κυριολεκτικά διαλύθηκε. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο, στο Τζάνειο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11 περίπου το βράδυ, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά, δεν γράφτηκε πουθενά κάτι.

Τροχαιο στην Ποσειδώνος

Tραγωδία στην Ποσειδώνος τροχαιο νεκρά παιδιά

Το τροχαίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, μάλιστα μία από αυτές βρίσκεται ακριβώς πάνω στη νησίδα.

Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς τον Πειραιά, ενώ ένα δεύτερο Smart στο οποίο επέβαινε φίλος τους και προπορευόταν, έστριψε προς τη λεωφόρο Συγγρού. Ένα ταξί που ακολουθούσε και μπήκε και αυτό στη Συγγρού, είδε το τροχαίο και ειδοποίησε τον φίλο τους, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο.

Tραγωδία στην Ποσειδώνος τροχαιο νεκροί

Tραγωδία στην Ποσειδώνος τροχαιο

Σχεδόν αμέσως έφτασαν με τις μοτοσυκλέτες και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συγγενείς τους έχουν ζητήσει από την Τροχαία Καλλιθέας να δουν το βίντεο από τις κάμερες.

Tραγωδία στην Ποσειδώνος

Πηγή: notia.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share