Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Τότε θα ανακοινώσει τα μέτρα της Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς

Θα εξηγήσει αναλυτικά πώς αλλάζει η καθημερινότητά μας

9 Φεβρουαρίου 2021 20:55
Κορωνοϊός: Τότε θα ανακοινώσει τα μέτρα της Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο κορωνοϊός αναγκάζει την κυβέρνηση σε νέα μέτρα, τα οποία έκανε γνωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Νίκο Χαρδαλιά να ακολουθεί και να εξηγεί αναλυτικά το τι σημαίνει η νέα καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική.

Κορωνοϊός: Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλύει τι σημαίνουν τα νέα μέτρα

«Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική από Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξειδικεύσει τα μέτρα προς εφαρμογή, αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00, από το κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την ενημέρωση από τον Υφυπουργό, ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Γενική Γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης».

Ανατροπή σκηνικού για το lockdown: Αλλαγή αποφάσεων… για χάρη του Αγίου Βαλεντίνου

Ανατροπή σκηνικού υπάρχει σχετικά με το lockdown, που μόλις ανακοίνωσε για την Αττική ελέω επίθεσης του κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού οι λοιμωξιολόγοι και η κυβέρνηση πραγματοποιούν μια αλλαγή στην απόφασή τους για χάρη της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Η επίσκεψη στα ανθοπωλεία θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο εάν η διαδικασία θα γίνεται με click inside η με click away.

Κορωνοϊός: Η εξαίρεση για τον Άγιο Βαλεντίνο ανακοινώνεται από τον Χαρδαλιά

Την εξειδίκευση των μέτρων θα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαλιάς που αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο του λιανεμπορίου έως τις 28 Φεβρουαρίου ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία έως την τελευταία ημέρα του μήνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share