Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετρό: Κλείνουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Στις 17.00 έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στα Προπύλαια από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου

9 Φεβρουαρίου 2021 14:15
Μετρό: Κλείνουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μετρό: Με εντολή της Αστυνομίας θα κλείσουν στις 16.00 οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο. Οι συρμοί θα διέρχονται, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Για τις 17.00 έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στα Προπύλαια από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ενώ συναγερμός επικρατεί στο Μετρό, καθώς 10 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά τη σειρά των τεστ που έχει κάνει η ΣΤΑΣΥ.

Κλείνουν οι σταθμοί  του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Επόμενη στάση καναπές - Απίθανος χάρτης Μετρό για το «Μένουμε σπίτι»

Ο κωρονοϊός κρατάει στο σπίτι χιλιάδες Έλληνες, μετά και την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Ο εγκλεισμός εμπνέει και οδηγεί σε απίθανα βίντεο φωτογραφίες, ατάκες ή αυτοσχέδια γραφικά.

Ένα χάρτη σαν και αυτούς που είναι αναρτημένοι στους σταθμούς και τους συρμούς του μετρό, δημοσίευσε το flash.gr. Χωρισμένος σε χρωματιστές γραμμές σαν και αυτές των ΜΕΤΡΟ όλου του κόσμου «μιλάει στην καρδιά» όσων «Μένουμε σπίτι».

  • Κύρια γραμμή είναι η μπλε που ξεκινάει από την εξώπορτα που είναι (με νόημα) το παλαιό τέρμα και καταλήγει στο Νέο τέρμα πού είναι το κρεβάτι.
  • Η κόκκινη γραμμή ξεκινάει από το παράθυρο και τελειώνει στο γραφείο με ενδιάμεσους σταθμούς αλκοόλ τηλεόραση και καναπέ.
  • Η πράσινη γραμμή ξεκινάει από τα σκουπίδια και αφού περάσει από την οδοντόκρεμα το πλυντήριο και το μπολ του γατιού καταλήγει σε έναν Βασιλικό που είχαμε ξεχάσει αν ζει ακόμα.
  • Για τους πιο υποψιασμένους υπάρχει και η κίτρινη γραμμή που ξεκινάει από την εξώπορτα και φτάνει μέχρι το ψυγείο με τη διαδρομή αυτή να συνοδεύεται από πιθανά μικρόβιαundefined
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share