Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Βόλος: Καλεσμένοι σε κορωνοπάρτι σκαρφάλωσαν τα κεραμίδια για να γλιτώσουν το πρόστιμο

Ήταν έξυπνο αλλά όχι αποτελεσματικό

9 Φεβρουαρίου 2021 10:08
Βόλος: Καλεσμένοι σε κορωνοπάρτι σκαρφάλωσαν τα κεραμίδια για να γλιτώσουν το πρόστιμο
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Βόλος: Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα και να προκαλεί όλο και περισσότερα προβλήματα με αποτέλεσμα κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν και να κάνουν ότι θέλουν σαν να μην υπάρχει τίποτα.

Σημειώνεται ότι ένας καθηγητής πνευμονολογίας έκανε την τρομερή αποκάλυψη ότι υπάρχει πιθανότητα ο εγκλεισμός να κρατήσει 2 με 3 μήνες ακόμη.

Συγκεκριμένα στο Βόλο μάλλον δεν τους νοιάζει και πολύ το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα ακόμη με τον κορωνοϊό και κάνουν ανενόχλητοι κορωνοπάρτι σαν να μην υπάρχει αύριο.

Στο Βόλο έγινε ένα μεγάλο πάρτι.

Βόλος: Το κορωνοπάρτι που τους κόστισε

Ειδικότερα σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε ο 27χρονος, που συνελήφθη προχθές Κυριακή το βράδυ στο σπίτι του στη Ν. Ιωνία για το πάρτι γενεθλίων με επτά καλεσμένους, οι οποίοι, μολονότι έφθασαν στο σημείο να σκαρφαλώσουν στα κεραμίδια της στέγης, προκειμένου να διαφύγουν, δεν γλίτωσαν τελικά τα πρόστιμα.

Όπως είναι γνωστό, ο 27χρονος αψηφώντας τις απαγορεύσεις που ισχύουν για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, διοργανώνοντας πάρτι στο σπίτι του. Το πάρτι με τούρτα και ποτά στήθηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού επί της οδού Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία και φαίνεται ότι προκάλεσε τους γείτονες που προχώρησαν σε καταγγελία.

Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και της ομάδας ΔΙΑΣ. Μόλις οι καλεσμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσία Αστυνομίας και τον κίνδυνο να τους επιβληθεί πρόστιμο επιχείρησαν να διαφύγουν.

Μεγάλο πάρτι έγινε στο Βόλο.

Όπως αποτυπώνεται στις εικόνες, οι καλεσμένοι σκαρφάλωσαν στα κεραμίδια του σπιτιού στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και να γλιτώσουν το πρόστιμο. Κάποιοι επιχείρησαν να πηδήξουν στην ταράτσα διπλανής μονοκατοικίας και να διαφύγουν από άλλον δρόμο, περικυκλώθηκαν όμως από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε και τα γενέθλιά του και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στους καλεσμένους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στον καθένα.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί μετάδοσης ασθενειών και τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share