Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: "Κόπηκε" πρόστιμο σε ηλικιωμένη που έχει χάσει την οικογένεια της

Δεν υπολογίζουν τίποτα πια

8 Φεβρουαρίου 2021 17:19
Αδιανόητο:

Πρόστιμο: Με την κατάσταση του κορωνοϊού να είναι σε κρίσιμο σημείο καθημερινά η κατάσταση δυσκολεύει λόγω της αύξησης των κρουσμάτων για αυτό και υπάρχουν σκληρά μέτρα.

Σημειώνεται ότι αυτοί θα είναι οι κωδικοί που στέλνουμε με SMS για την μετακίνηση μας και αναμένεται να κοπούν με τα νέα μέτρα.

Συγκεκριμένα ένα αδιανόητο και απίστευτο γεγονός έγινε όπου η Ελληνική αστυνομία έκοψε πρόστιμο σε μία ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση ενώ εκείνη δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει.

Σε ηλικιωμένη γυναίκα που είναι μόνη κόπηκε πρόστιμο.

Πρόστιμο: Ποια είναι αυτή η γυναίκα

Ειδικότερα σε μία χαροκαμένη γιαγιά 80 χρόνων, αποφάσισε να δείξει το σκληρό της πρόσωπο η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έχει χάσει σε τρία διαφορετικά τροχαία παιδιά και εγγόνι, μετά τον χαμό του δεν άντεξε άλλο. Πήγε πάνω από το μνήμα του και ήπιε φυτοφάρμακο, σε μία προσπάθεια να αυτοκτονήσει.

Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Πρόστιμο 300 ευρώ

Αυτή λοιπόν την γυναίκα, βρήκε η Ελληνική Αστυνομία να κινείται χωρίς δικαιολογητικό μετακίνησης και αποφάσισε να της βεβαιώσει πρόστιμο 300 ευρώ.

Βλέπετε, έκανε το λάθος να βγει στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή.... Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ...», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

Κόπηκε πρόστιμο σε ηλικιωμένη γυναίκα που είναι μόνη.

Παρέμβαση και από το Δήμαρχο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport.gr ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όταν ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με την ίδια, αλλά και με συγγενικό της πρόσωπο και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share