Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Δίκυκλο παρέσυρε 8χρονο αγοράκι

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε

8 Φεβρουαρίου 2021 16:42
Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Δίκυκλο παρέσυρε 8χρονο αγοράκι

Ζάκυνθος: Ένα σοκαριστικό και τραγικό ατύχημα ξετυλίχτηκε στη Ζάκυνθο όπου ένα αγοράκι 8 ετών "έχασε" τη ζωή του όταν μία μηχανή το παρέσυρε.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό, στο ύψος του Ρέντη, ανάμεσα σε μία μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα το ατύχημα με το παιδάκι και την μοτοσικλέτα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όπου είχε σπεύσει στο σημείο το ΕΚΑΒ.

Ένα θανατηφόρο ατύχημα πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 8χρονο αγόρι σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου στον δρόμο του ΚΤΕΛ στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του imerazante.gr, διερχόμενο δίκυκλο όχημα παρέσυρε ένα μικρό αγόρι ηλικίας 8 ετών όταν αυτό φέρεται να προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Χανιά: Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον νεκρό Βρετανό στο βυθισμένο σκάφος

Χανιά: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τον νεκρό Βρετανό που είχε βρεθεί σε βυθισμένο σκάφος, μια υπόθεση την οποία οι Αρχές θεωρούσαν ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, υπέκυψε από τα τραύματά του ο 27χρονος που είχαν πυροβολήσει στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, τελείωσαν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις σχετικά με τον νεκρό Βρετανό, με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία για τον νεκρό Βρετανό.

Χανιά: Τι έδειξαν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε η νεκροψία για τον άτυχο Βρετανό που βρέθηκε νεκρός στο βυθισμένο σκάφος του, σύμφωνα με το flashnews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άτυχου 74χρονου προήλθε από πνιγμό. Από τις Αρχές έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραμένει το μεγάλο ερώτημα για το τι συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 31 Ιανουαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση του σκάφους.

Για τον νεκρό Βρετανό έγιναν αποκαλύψεις.

Το χρονικό τoυ περιστατικού

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Βρετανός βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, στον κόλπο της Σούδας, μέσα στο ιστιοπλοϊκό του, το οποίο είχε βυθιστεί.

Ψαράς εντόπισε το βυθισμένο σκάφος και κάλεσε αμέσως το Λιμενικό, ενώ στο σημείο βούτηξε δύτης, για να ανασύρει τον άτυχο Βρετανό. Μαζί του ήταν και το σκυλάκι του, το οποίο είχε πιαστεί από το κατάρτι και το οποίο έχει αναλάβει να φροντίζει Φιλοζωικος σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στον κόλπο της Σούδας, πάνω από δέκα χρόνια, ο Βρετανός ζούσε πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα, είχε δύο παιδιά, ενώ ήταν διαζευγμένος. Μάλιστα η πρώην σύζυγός του βρίσκεται στα Χανιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός από το ιστιοπλοϊκό στο οποίο διέμενε κατά καιρούς, διατηρούσε δύο σπίτια στα Χανιά, μεγάλη περιουσία στην Αγγλία, ενώ ήταν και Σκωτσέζος ευγενής. Ο άτυχος άνδρας αγαπούσε την Κρήτη, είχε πολλούς φίλους στα Χανιά, ενώ ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του εκεί.

Στο φως νέα στοιχεία για τον νεκρό Βρετανό.

Μάρτυρες από την περιοχή της Σούδας ανέφεραν ότι στο σκάφος τον επισκέπτονταν διάφορα άτομα και, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, υπήρχε ακόμα ένας άντρας ο οποίος έμενε εκεί. Το σκάφος βρίσκεται πάνω από πέντε χρόνια δεμένο αρόδο σε εκείνο το σημείο, ενώ στο παρελθόν ήταν δεμένο στην προβλήτα του ναυταθλητικού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός έβγαλε το σκάφος από την προβλήτα, καθώς άγνωστοι είχα μπει μέσα σε αυτό και το είχαν διαρρήξει πριν από μερικά χρόνια. Επίσης, πριν από δύο χρόνια, ο άτυχος Βρετανός είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σκάφος και τον είχαν ληστέψει.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα άτομα που είχαν κάνει τη ληστεία, είχαν δέσει τον άτυχο Βρετανό στο σκάφος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να παραμείνει εκεί για δύο μέρες, μέχρι που τον εντόπισαν οι ντόπιοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share