Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Την πλήρωσαν ακριβά την νύφη» στη Θεσσαλονίκη, στο αυτόφωρο ο γαμπρός

«Βροχή» τα πρόστιμα σε γλέντι

8 Φεβρουαρίου 2021 14:14
«Την πλήρωσαν ακριβά την νύφη» στη Θεσσαλονίκη, στο αυτόφωρο ο γαμπρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Την πλήρωσαν ακριβά την νύφη» κάποιοι στη Θεσσαλονίκη αφού επέλεξαν να αγνοήσουν τα περιοριστικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και να πάνε σε πάρτι αρραβώνων.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την Κυριακή (7/2) στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Ειδικότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. -όπως μεταδίδει το GRTimes- μετά από καταγγελίες μετέβησαν στο σημείο και βεβαίωσαν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ για τον διοργανωτή και 300 ευρώ για τον κάθε έναν από τους 15 καλεσμένους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και τέσσερις ανήλικοι.

«Την πλήρωσαν ακριβά την νύφη» στη Θεσσαλονίκη, στο αυτόφωρο ο γαμπρός

Για το περιστατικό συνελήφθη ο γαμπρός και, σύμφωνα με το GRTimes, σήμερα, Δευτέρα (8/2) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης του απήγγειλε την κατηγορία, ενώ στην συνέχεια των παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πάτρα: Αψήφησαν τα μέτρα και έκαναν κορωνοπάρτι αρραβώνων

Πάτρα: Συνεχίζονται οι τραγικές εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου αρκετοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να παραβιάζουν τα μέτρα που υπάρχουν για την εξάπλωση του.

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας μίλησε για την πιθανότητα να γίνει ολικό lockdown αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Συγκεκριμένα συνεχίζουν κάποιοι να παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού χωρίς να κάνουν προσπάθεια να τα ακολουθήσουν κάνοντας αυτό που θέλουν.

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις των μέτρων του κορωνοϊού.

Πάτρα: Το κορονοπάρτι των αρραβώνων

Ειδικότερα αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στην οδό Προβελεγγίου στην Αγυιά όπου σύμφωνα με καταγγελίες ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνων με τουλάχιστον 30 άτομα, παρά τα απαγορευτικά μέτρα για την πανδημία.

Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, οι συμμετέχοντες μόλις είδαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε μία γυναίκα που έμεινε πίσω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο διοργαnωτής του γλεντιού ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share