Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία για το θάνατο του πρώην υπουργού (Video)

Ο πραγματογνώμονας δίνει λίγες πιθανότητες να έχει χτυπηθεί από...

6 Φεβρουαρίου 2021 21:59
Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία για το θάνατο του πρώην υπουργού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια δίνει ελάχιστες πιθανότητες να έχει χτυπηθεί από την προπέλα του δικού του σκάφους.

«Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κάθεται στην πλώρη του σκάφους, κάτι που δεν προκύπτει», ανέφερε ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες σύμφωνα με το Mega.

Την ίδια ώρα, ο διορισμένος από τη εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας ζητά να διοριστεί και ένας δεύτερος πραγματογνώμονας, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

Οι αλιείς της περιοχής, από την άλλη μεριά, σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είχε καταθέσει ότι είχε δει ένα αλιευτικό σκάφος δίπλα στη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη λίγο πριν το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Θρίλερ στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει και 2ο σκάφος (Video)

Θρίλερ επικρατεί στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Ωστόσο, φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει ότι πέρα από το φουσκωτό σκάφος του πρώην υπουργού υπάρχει και δεύτερο σκάφος. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η οποία τράβηξε και τη φωτογραφία, το ντοκουμέντο αυτό μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πρόκειται για μία πανοραμική φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο μία γυναίκα, η οποία την ημέρα του συμβάντος είχε μεταβεί για πεζοπορία στο βουνό. Όπως η ίδια υποστηρίζει, εάν ζουμάρει κανείς θα δει πως στη θαλάσσια περιοχή, εκτός από το φουσκωτό του πρώην υπουργού, βρίσκεται και ένα επιπλέον σκάφος.

Η γυναίκα κατέθεσε αυτή την ώρα τη φωτογραφία στο Λιμενικό και, όπως δήλωσε, προτίθεται να αναφέρει όλα όσα είδε εκείνο το απόγευμα. Σε δηλώσεις της, τόνισε πως εκείνη την ημέρα που τράβηξε τη φωτογραφία δεν έδωσε σημασία, ωστόσο, όταν η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη έγινε γνωστή και άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το θρίλερ των συνθηκών θανάτου του, η ίδια ανέτρεξε στο κινητό της και βρήκε τη φωτογραφία.

Δύο βίντεο εξετάζει το Λιμενικό τμήμα, ενώ δέκα ψαράδες έχουν προσέλθει με το βιβλίο πλοίου προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν βρίσκονταν στη θάλασσα την ώρα του μοιραίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share