Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καρέ-Καρέ καταδίωξη μηχανής στην παραλιακή: Με σούζα έφυγε η ΕΛ.ΑΣ (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο με κινηματογραφική καταδίωξη

6 Φεβρουαρίου 2021 13:12
Καρέ-Καρέ καταδίωξη μηχανής στην παραλιακή: Με σούζα έφυγε η ΕΛ.ΑΣ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια κινηματογραφική καταδίωξη μηχανής στην παραλιακή κατέγραψε κάμερα του Star, με σούζα να φεύγει η ΕΛ.ΑΣ για την καταδρομή. Επίσης, μία κινηματογραφική καταδίωξη με συγκρούσεις και τραυματίες είχε λάβει χώρα στον Νέο Κόσμο.

Μπορεί η χώρα να είναι υπό καθεστώς lockdown και να υπάρχει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όμως κάποιοι συνεχίζουν τις βόλτες απαγορευμένες ώρες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους άδειους δρόμους και να πατήσουν το γκάζι.

Καταδίωξη μηχανής

Μία μηχανή που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα σε μία περιοχή που το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, μόλις είδε τον αστυνομικό να του κάνει σήμα για να περάσει δεξιά για έλεγχο, αντί να χαλαρώσει το γκάζι, το... πάτησε ακόμα περισσότερο και έφυγε.

Αυτό αμέσως σήμανες συναγερμό στην ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που ήταν στο σημείο. Δύο μηχανές άρχισαν να τον καταδιώκουν αμέσως, μία εκ των οποίων από το απότομο γκάζι έφυγε με σούζα.

Ακολούθησαν και δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο και λίγο πιο κάτω, στο ύψος της Γλυφάδας ο οδηγός μπλοκαρίστηκε και σταμάτησε.

Πολλές κλήσεις

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ο οδηγός μίας άλλης μηχανή που πήγαινε με 168 χιλιόμετρα σταμάτησε και δέχθηκε κανονικά κλήση, χάνοντας το δίπλωμα του, όπως και αρκετοί οδηγοί οχημάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share