Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Θερμαϊκό

Έχουν ξεκινήσει τις έρευνες οι Αρχές

5 Φεβρουαρίου 2021 23:19
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη διότι περαστικοί έκαναν βόλτα στον Θερμαϊκό με αποτέλεσμα να εντοπίσουν ένα πτώμα να επιπλέει.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Χαλκίδα όπου και γίνονται έρευνες για εγκληματική δράση.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου περαστικοί έκαναν την βόλτα τους κοντά στο Θερμαϊκό όπου και αντίκρισαν ένα πτώμα να επιπλέει στο νερό.

Εντοπίστηκε πτώμα στον Θερμαϊκό.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η σορός άνδρα, εντοπίστηκε το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, στο ύψος του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πρόκειται για άτομο μεγάλης ηλικίας και εντοπίστηκε κοντά στην ακτή. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος προσέγγισαν τη σορό με σκάφος, την ανέσυραν και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Πάρος: Στο φως νέα στοιχεία για το πτώμα που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή

Πάρος: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε στην Πάρο από παιδιά που είχαν πάει για αναρρίχηση και το εντόπισαν, με τις Αρχές να κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν ένα φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το πτώμα που βρέθηκε στην Πάρο ενώ δόθηκαν στην δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιος είναι.

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το πτώμα στην Πάρο.

Πάρος: Οι έρευνες της Αστυνομίας

Ειδικότερα σιγά - σιγά οι Αρχές, αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από το ανδρικό πτώμα που βρέθηκε τυχαία από περιπατητές το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεκρός ήταν ομογενής από την Αλβανία ηλικίας 28 ετών. Διέμενε από το καλοκαίρι σε Μοναστήρι της Πάρου ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε φύγει από τη Μονή και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, τα τραύματα που έφερε ο νεκρός κυρίως στο κεφάλι, εικάζεται ότι δεν προέρχονται από εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, φως στα αίτια του θανάτου του άνδρα θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στον Πειραιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share