Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Λιποθύμησε 10χρονος με κορωνοϊό

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου - Πώς κόλλησε τον ιό

5 Φεβρουαρίου 2021 12:36
Σοκ στην Πάτρα: Λιποθύμησε 10χρονος με κορωνοϊό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός στην Πάτρα με ένα 10χρονο παιδί που νοσεί από κορωνοϊό να οδηγείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε.

Θετική είναι και η μητέρα του που επίσης νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η οικογένεια φαίνεται πως κόλλησε τον ιό από το δεύτερο παιδί τους που κόλλησε από τη δασκάλα του στο σχολείο.

Λιποθύμησε 10χρονος με κορωνοϊό στη Πάτρα

Υπενθυμίζεται ότι για ακόμα μία μέρα νοσηλεύεται στην κλινική Παίδων του νοσοκομείου Πατρών ο 9χρονος Μάριος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να μην διασωληνωθεί το παιδί.

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Ρίου: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό πλήθος νοσηλευτών

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Ρίου: Τραγική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, διότι ένας ένας πέφτουν θύματα της πανδημίας, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να καταλήγουν σε ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγες ώρες, ένα 3χρονο παιδάκι βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό στη Ζάκυνθο, ενώ παράλληλα βρέθηκε θετική και η νηπιαγωγός.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα, επικρατεί ένα χάο,ς διότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 8 νοσηλευτές.

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Ρίου.

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Ρίου: Ο εντοπισμός των κρουσμάτων

Ειδικότερα, μετά τη διασπορά του κορονοϊού στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, συναγερμός έχει σημάνει και στο νοσοκομείο Ρίου, καθώς με κορονοϊό βρέθηκαν 8 άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, και τα 8 άτομα βρίσκονται σε κατοίκον περιορισμό, ενώ εξετάζεται αν πρόκειται για κρούσματα που οφείλονται στη βρετανική μετάλλαξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share