Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό και ο πατέρας της 16χρονης που κατέληξε

Χωρίς τέλος η τραγωδία

5 Φεβρουαρίου 2021 00:06
Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό και ο πατέρας της 16χρονης που κατέληξε

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η τραγική κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που νοσούν από τον ιό.

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού παραμένουν σε τετραψήφιο αριθμό.

Συγκεκριμένα θλίψη έχει προκαλέσει η ιστορία με την 16χρονη κοπέλα της που έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό διότι είχε κάποια θέματα με την υγεία της σύμφωνα με τους γιατρούς ενώ τώρα φαίνεται πως νόσησε και ο πατέρας της.

Θετικός και ο πατέρας της 16χρονης.

Κορωνοϊός: Θετικός και ο πατέρας της 16χρονης

Ειδικότερα θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από τη λοίμωξη και εισήχθη στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η 16χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού και κατέληξε από ανακοπή. Την εξέλιξη της νοσηλείας και του πατέρα γνωστοποίησε ο Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος, γιατρός στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η απώλεια της ζωής της δεκαεξάχρονης κοπέλας λόγω κορωνοϊού. Ενώ ακόμη αναμένεται το πόρισμα νεκροψίας νεκροτομής, στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς νοσηλεύεται από σήμερα το μεσημέρι και ο πατέρας της. Ο ίδιος έχοντας υποκείμενα νοσήματα παρουσιάζει πλέον συμπτωματική λοίμωξη από covid ενώ η σύζυγος του σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη δίνει τη δική της μάχη στην εντατική του Ευαγγελισμού. Οι ευχές όλων ας τους συντροφεύουν και μακάρι να βρουν στήριξη και δύναμη ν’ αντιμετωπίσουν τον χαμό του παιδιού τους”.

Η ανάρτηση του πατέρα της 16χρονης.

Θάνατος 16χρονης από κορωνοϊό: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το νοσοκομείο της Θήβας

Κορωνοϊός: Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της 16χρονης που "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό όπου πρόσφατα έκανε δηλώσεις και ο αδερφός της τονίζοντας ότι ο παιδίατρος τους είχε πει ότι είχε φαρυγγίτιδα.

Συγκεκριμένα το νοσοκομείο της Θήβας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης όπου εξηγεί από τι έπασχε αλλά και ότι θα γίνει εξέταση για τα αίτια του θανάτου της.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ειδικότερα συγκλονίζει ο θάνατος 16χρονης που είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Η ανήλικη κατέληξε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας.

Σύμφωνα με το διοικητή, η κοπέλα είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό στις 29 Ιανουαρίου και καθώς είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα, επέστρεψε στην οικία της. Την Φεβρουαρίου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις της και επέστρεψε ξανά σπίτι, σε πολύ καλή κατάσταση.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τετάρτης προσήλθε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας

Χροναίος Κωνσταντίνος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share