Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό μωρό 6 μηνών

Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα

4 Φεβρουαρίου 2021 10:46
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό μωρό 6 μηνών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στην Πάτρα με τον θάνατο ενός μωρού έξι μηνών.Οι πληροφορίες που μεταφέρει το thebest.gr, αναφέρουν πως το μωρό παρελήφθη από το σπίτι στην περιοχή των ΤΕΙ της Πάτρας.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια θανάτου του μωρού παραμένουν άγνωστα, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή για να πέσει «φως» στην υπόθεση. Επίσης, μία απίστευτη και συγκλονιστική τραγωδία έγινε στην Εύβοια όπου ένα μωρό 3,5 μηνών έχασε τη ζωή του χωρίς να γνωρίζει κανείς τα αίτια του θανάτου του.

Πέθανε μωρό έξι μηνών στην Πάτρα

Θρίλερ με νεκρό μωρό που βρέθηκε σε γήπεδο γκολφ

Ένα νεκρό μωρό εντοπίστηκε σε γήπεδο γκολφ, με τις Αρχές να αναζητούν το πώς βρέθηκε εκεί αλλά και το κατά πόσο έπεσε θύμα δολοφονίας.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Mέρσεϊσαϊντ του Λίβερπουλ στη Μεγάλη Βρετανία από δυο περαστικούς που είχαν βγάλει τα σκυλιά τους βόλτα. Μάλιστα, το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως το μωρό βρισκόταν εκεί για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, ωστόσο δεν εντοπίστηκε λόγω του λοκντάουν.

Όπως αναφέρει η Liverpool Echo, το μωρό ήταν γυμνό και δεν έφερε σημάδια από τραυματισμούς. Η αστυνομία, σε πρώτη φάση, δεν έχει στοιχεία που να δείχνουν ανθρωποκτονία ωστόσο είναι άγνωστο αν εγκαταλείφθηκε εκεί και πέθανε ή μεταφέρθηκε ενόσω ήταν ήδη νεκρό.

Θρίλερ με νεκρό μωρό που βρέθηκε σε γήπεδο γκολφ

Έχει επίσης αποκλειστεί και το σενάριο να γεννήθηκε πρόωρα και να εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του.

«Ο θάνατος κάθε παιδιού είναι τραγικός. Είναι άγνωστο πόσο καιρό βρισκόταν εκεί και ποια είναι η αιτία θανάτου του», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Κορωνοϊός - Βόλος: Βρέφος 30ημερών νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο»

Συνεχίζεται η τραγωδία του κορωνοϊού στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να αυξάνονται καθημερινώς τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι αλλά και δυστυχώς οι νεκροί ενώ ο λοιμωξιολόγος Μάνος Λαζανάς δήλωσε ότι τα μέτρα δεν απέδωσαν στον επιθυμητό βαθμό που έπρεπε.

Συγκεκριμένα ένα βρέφος μόλις 30 ημερών διαγνώσθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου.

Ένα βρέφος 30ημερών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Με το 30 ημερών βρέφος βρίσκεται και η μητέρα του η οποία εξετάζεται ως ύποπτο κρούσμα, ενώ και η γιαγιά του έχει διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Νοσοκομείο το μόλις τριάντα ημερών βρέφος δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και νοσηλεύεται σε ήρεμη κατάσταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share