Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ο καιρός...» - Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού (Video)

«Αραιές νεφώσεις με άνοδο της θερμοκρασίας» - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

4 Φεβρουαρίου 2021 10:49
«Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ο καιρός...» - Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός στις προβλέψεις του για τον σημερινό καιρό, τόνισε πως θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις με άνοδο της θερμοκρασίας. Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας πως τα πρωινά θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Τάσος Αρνιακός τόνισε πως: «Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο».

Καιρός: «Εισαγόμενο» κύμα ζέστης μέχρι τη Δευτέρα 8/2 στην Ελλάδα – Θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα θερμές για την εποχή αέριες μάζες έχουν καλύψει τη Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τις επόμενες ημέρες η μεταφορά των θερμών αερίων μαζών προς τη Μεσόγειο αναμένεται να ενταθεί, με κορύφωση την Κυριακή 7/2.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη χώρα μας να επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Οι θερμοκρασίες αναμένεται να σημειώσουν περαιτέρω άνοδο, με μέγιστες τιμές που από την Πέμπτη 4/2 έως και τη Δευτέρα 8/2 θα φτάσουν σε πολλές περιοχές τους 20-22 βαθμούς, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: «Εισαγόμενο» κύμα ζέστης μέχρι τη Δευτέρα 8/2 στην Ελλάδα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share