Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνατος 15χρονης στη Θήβα: "Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό" - Συγκλονίζει ο πατέρας

Η μητέρα της είναι διασωληνωμένη - Δεν ξέρει για το θάνατο

4 Φεβρουαρίου 2021 08:56
Θάνατος 15χρονης στη Θήβα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ το πένθος στη Θήβα για την 15χρονη κοπέλα που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά τη διασωλήνωσή της. Ο πατέρας της, μετά την τραγική είδηση, μίλησε για το θάνατο του παιδιού του και τα λόγια του ραγίζουν καρδιές.

Από τη μία, η μητέρα του παιδιού δίνει μάχη με τον ιό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει ότι χάθηκε το παιδί της. Από την άλλη, ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο Star και ανέφερε "Εγώ τη μετέφερα γιατί ήταν γεμάτη με κορωνοϊό".

Θήβα - θάνατος 15χρονης: Όλες οι λεπτομέρειες

Η 15χρονη Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τη διακομιδή της, "έχασε" τη μάχη με τη ζωή.

Θάνατος 15χρονης στη Θήβα

Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με Covid την Παρασκευή. Ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της στο Πυρρί μαζί με τους γονείς της που ήταν θετικοί και εκείνοι. Τη Δευτέρα η μητέρα της, δεν αισθανόταν καλά και πήγε μαζί της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως η 46χρονη έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή της καθώς πάσχει από διαβήτη.

Την ίδια μέρα εξέτασαν και πάλι το παιδί και είδαν "καλή κλινική" εικόνα. "Τις έγιναν εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και είχε καλή κλινική εικόνα γι αυτό και της είπαν να πάει σπίτι της" είπε ο δήμαρχος Θηβαίων.

Ο αδερφός της κατήγγειλε εγκληματική αμέλεια καθώς όπως λέει, ο παιδίατρος που την εξέτασε για δεύτερη φορά στο Νοσοκομείο της Θήβας διέγνωσε φαρυγγίτιδα. To κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και κάποια καρδιολογικά προβλήματα. Η Μαργαρίτα είναι δυστυχώς το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share