Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ξενοδοχείο (Video)

Δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα

4 Φεβρουαρίου 2021 07:21
Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ξενοδοχείο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Λίγες ώρες μετά τον σεισμό των 3,4 Ρίχτερ, που σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ξενοδοχείο, που είναι εκτός λειτουργίας, βρίσκεται στο 4ο χλμ Ε.Ο. Καστοριάς – Κοζάνης.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε όλη την πόλη και τους γύρω οικισμούς, αναφέρει το Mega. Τα θραύσματα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση περίπου 80 μέτρα μακριά, ενώ οι εικόνες που μεταφέρονται από την περιοχή είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της έκρηξης.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης.

Συναγερμός στην Κυψέλη: Έκρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας

Συναγερμός στην Κυψέλη: Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία διότι πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε έκρηξη στην Κυψέλη στη Δημοτική Αστυνομία. Επίσης πριν από λίγες μέρες σημειώθηκε έκρηξη στην Καισαριανή σε έναν κυνηγετικό σύλλογο.

Στην Κυψέλη σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας.

Συναγερμός στη Κυψέλη: Το χρονικό του περιστατικού

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου στις 10:25 σημειώθηκε έκρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, στην οδό Κίου 5 στην Κυψέλη. Σημειώνεται ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία. Η έκρηξη ήταν χαμηλής ισχύος, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν εκρηκτικός ή εμπρηστικός ο μηχανισμός.

Έκρηξη στο Παγκράτι: Επιχειρηματίας ο στόχος των εμπρηστών

Συναγερμός σήμανε στο Παγκράτι από την έκρηξη με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας, αφού φαίνεται πως στόχος των εμπρηστών ήταν γνωστός επιχειρηματίας, που μένει εκεί.

Ο μηχανισμός, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πάρκινγκ και πυροδοτήθηκε με άγνωστο τρόπο την ώρα που έμπαινε ο επιχειρηματίας.

Έκρηξη στο Παγκράτι

Οι ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη στο Παγκράτι

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Στον τόπο της έκρηξης έχουν μεταβεί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ερευνούν το χώρο, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.

Έκρηξη στο Παγκράτι άνδρας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share