Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει το νέο μήνυμα της 35χρονης καθηγήτριας στο 13χρονο μαθητή της: «Σε αγαπώ, μου λείπεις πολύ…»

Νέο... ερωτικό μήνυμα της δασκάλας

3 Φεβρουαρίου 2021 20:28
Σοκάρει το νέο μήνυμα της 35χρονης καθηγήτριας στο 13χρονο μαθητή της: «Σε αγαπώ, μου λείπεις πολύ…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέο μήνυμα βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη καθηγήτριά του, με την ίδια να δηλώνει μεν μετανιωμένη, αλλά τελικά να στέλνει νέο… ερωτικό μήνυμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η φιλόλογος προσπαθούσε τηλεφωνικά να εντοπίσει τον μαθητή μετά την καταγγελία. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί.

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Το νέο... ερωτικό μήνυμα της 36χρονης καθηγήτριας

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 35χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Επιπλέον, από πλευράς αστυνομίας θα ζητήσουν την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Οι φωτογραφίες στον υπολογιστή του 13χρονου που «καίνε» την 36χρονη φιλόλογο

Αποπλάνηση ανηλίκου: Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύντομα άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του 13χρονου μαθητή η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της β' γυμνασίου, προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Αποπλάνηση ανηλίκου: Φωτογραφίες που καίνε την 36χρονη φιλόλογο

Αποπλάνηση ανηλίκου: Η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον μαθητή

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η φιλόλογος αφού κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή, άρχισε να του υπόσχεται πράγματα, όπως ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό, κάτι που φέρεται να είναι ο νεαρός σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται στοιχεία με τη δικογραφία η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο τόσο στο σπίτι του παιδιού όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής. Όπως αναφέρει το κανάλι, επικαλούμενο δικαστικές πηγές, ευρήματα υπάρχουν και στο κινητό του 13χρονου όπου είχε κάνει σχετικές εκμυστηρεύσεις για τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share