Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοφία Μπεκατώρου: Στο φως της δημοσιότητας δύο ακόμα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐας

3 Φεβρουαρίου 2021 16:39
Σοφία Μπεκατώρου: Στο φως της δημοσιότητας δύο ακόμα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες και στον αθλητικό χώρο όπου έγιναν νέες αποκαλύψεις σχετικά με αθλήτριες που έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνθρωπος που βίαζε την 11χρονη αθλήτρια είχε δηλώσει αμετανόητος για τις πράξεις που έκανε στην κοπέλα, στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μπεκατώρου, μέσα από συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ακόμα δύο αθλήτριες έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Σοφία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη της αθλήτριας

Ειδικότερα, η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐκής ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι τη βίασε.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» του Star, πρόκειται για μία αθλήτρια και μία δημοσιογράφο.

Η Σοφία Μπεκατώρου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) κατονόμασε και άλλα πρόσωπα, τα οποία είχαν πέσει, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι βιασμού, από τον συγκεκριμένο παράγοντα ο οποίος φέρεται να τη βίασε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, η Σοφία Μπεκατώρου έκανε λόγο για μια πολύ γνωστή αθλήτρια - πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα, ενώ ονομάτισε και μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, πολύ γνωστού εκδοτικού ομίλου, που ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, πριν από δυο χρόνια κατά τη διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης, η δημοσιογράφος έπεσε θύμα του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος κάτω από το τραπέζι τη θώπευε. Εκείνη αντιστάθηκε και του είπε «θα σου κόψω τα χέρια» κι εκείνος της απάντησε «σιγά ρε Μανιάτισσα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός θα καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης Μπεκατώρου.

Δείτε το βίντεο από το 52:40

Σοφία Μπεκατώρου: «Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι...» (Video)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για την καταγγελία που έκανε για ερωτική κακοποίηση.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να μιλήσω, γιατί το τραύμα που είχα υποστεί ήταν τόσο βαθύ και είχα ουσιαστικά απωθήσει αυτό το συμβάν. Δεν μπορούσα καν να το σκέφτομαι. Υπήρχε μεγάλη ομερτά στον χώρο μας», ανέφερε αρχικά η κ. Μπεκατώρου. «Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι θα περάσει», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση γιατί τώρα, που τίθεται συχνά στα social media, η Σοφία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν νιώθει υποχρεωμένη να απαντήσει σε κάποιους ανώνυμους. «Περιστατικά όπου το τραύμα είναι πολύ μεγάλο, καταγγέλλονται ή πολύ αργά ή ποτέ», σημείωσε. «Δεν μίλησα τότε, γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το "έθαβαν"», συμπλήρωσε.

«Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, θα μιλούσα τότε στη μητέρα και στους δικούς μου ανθρώπους», υπογράμμισε. «Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλον», δήλωσε τονίζοντας ότι «μίλησα για τα νέα παιδιά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share