Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέλιος Πέτσας: "Το Πάσχα θα είμαστε καλύτερα γιατί..."

"Αυτό που φοβάμαι, είναι η κόπωση από αυτή την κατάσταση!"

3 Φεβρουαρίου 2021 11:32
Στέλιος Πέτσας:

Την εκτίμηση ότι το Πάσχα θα είμαστε καλύτερα, διότι θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Πέτσας, σε αντίθεση με τον κ. Χαρδαλιά που δήλωσε ότι το Πάσχα θα είναι το ίδιο με το περσινό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι ο ορίζοντας είναι το Πάσχα, και ότι από τον Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων. Ακόμα, ο κ. Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι η άμυνά μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο, ενώ επεσήμανε ότι αν τα δεδομένα επιβάλουν θα ανοίγουμε ή θα κλείνουμε.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αυτό που φοβάται είναι η κόπωση από αυτή την κατάσταση. Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των υγειονομικών, σημείωσε πως "δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υγειονομικοί δεν τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο".

Στέλιος Πέτσας

Τέλος, ανέφερε πως πρώτη φορά έχουμε "σοβαρούς πόρους" για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και ότι το πρόγραμμα Τρίτσης είναι μεγάλο για να μην αποκλειστούν δήμοι.

Στέλιος Πέτσας: «Καρφιά» για Κωστόπουλο-Λιόλιου στο Ντουμπάι: «Δεν μπορούσαν να πάνε Αράχωβα και…»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε μια σκληρή απάντηση απέναντι σε όσους τον επικρίνουν για την χλιδή του Ντουμπάι, που ζει μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, τη στιγμή που μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άφησε τα δικά του «καρφιά» περί… Αράχωβας.

Η παρουσία πολλών διασήμων στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και το γλέντι στο «Nammos Dubai», δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος επανέλαβε τους κανόνες επιστροφής τους, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού εντός συνόρων.

Στέλιος Πέτσας για Κωστόπουλο-Λιόλιου

Η αντίδραση του Στέλιου Πέτσα

«Έχουμε πει, ήδη, πριν από τα Χριστούγεννα ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα» ανέφερε, ενώ ουσιαστικά σημείωσε ότι το γεγονός ήταν αναμενόμενο: «Και αυτό, όχι για τους Έλληνες φοιτητές, που θα έρχονταν από το εξωτερικό να δουν τους γονείς τους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες που ενώ δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα θέρετρα, και θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. Επομένως, η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μπουν, λοιπόν, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν» και κατέληξε:

«Ευτυχώς, στα στοιχεία που είδαμε χθες, τα τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά, δεν είδαμε θετικά κρούσματα. Αλλά παρόλα αυτά, επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share