Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Οι φωτογραφίες στον υπολογιστή του 13χρονου που «καίνε» την 36χρονη φιλόλογο

Η καταγγελία για αποπλάνηση και οι ερωτικές συνευρέσεις σε ξενοδοχείο

3 Φεβρουαρίου 2021 08:02
Οι φωτογραφίες στον υπολογιστή του 13χρονου που «καίνε» την 36χρονη φιλόλογο
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

Αποπλάνηση ανηλίκου: Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύντομα άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του 13χρονου μαθητή η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της β' γυμνασίου, προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο.

Αποπλάνηση ανηλίκου: Φωτογραφίες που καίνε την 36χρονη φιλόλογο

Αποπλάνηση ανηλίκου: Η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον μαθητή

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η φιλόλογος αφού κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή, άρχισε να του υπόσχεται πράγματα, όπως ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό, κάτι που φέρεται να είναι ο νεαρός σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται στοιχεία με τη δικογραφία η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο τόσο στο σπίτι του παιδιού όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής. Όπως αναφέρει το κανάλι, επικαλούμενο δικαστικές πηγές, ευρήματα υπάρχουν και στο κινητό του 13χρονου όπου είχε κάνει σχετικές εκμυστηρεύσεις για τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share