Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σύζυγος Χαρδαλιά: Είναι υπέροχος πατέρας, είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπώ (Video)

Δεν έχει ελαττώματα - Είναι ένας υπέροχος πατέρας

2 Φεβρουαρίου 2021 11:11
Σύζυγος Χαρδαλιά: Είναι υπέροχος πατέρας, είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπώ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ρώτησε την γυναίκα του για την αυστηρότητα του Νίκου Χαρδαλιά.

Όσα είπε η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου για τον Νίκο Χαρδαλιά:

«Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο» είπε και συνέχισε:

«Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα, είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».

«Βαρύ» πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά

«Βαρύ» είναι το πένθος του Νίκου Χαρδαλιά, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να θρηνεί την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του, Βαγγέλη Μακράκη.

Νίκος Χαρδαλιάς: Θρήνος για τον φίλο και συνεργάτη του Βαγγέλη Μακράκη

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, τον αποχαιρέτησε μέσω Facebook, με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα, με έναν επιχειρηματία παράλληλα να έχει φύγει από τη ζωή.

«Α ρε Βαγγέλη... Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να σε περιμένουν και να σε υποδεχθούν), Καλό Παράδεισο Αντιδήμαρχε και Γραμματέα μας (πόσο επιβλητικά, αδιαπραγμάτευτα και με πάθος στήριξες και κράτησες την Δημοτική μας ομάδα στα τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο δύσκολα χρόνια της πορείας μας). Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Νίκος Χαρδαλιάς θάνατος Βαγγέλη Μακράκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share