Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάλος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστοι ηθοποιοί - νέοι Κιμούληδες - κάνουν εξώδικα για να προλάβουν καταγγελίες!

Ξεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση!

2 Φεβρουαρίου 2021 10:01
Σάλος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστοι ηθοποιοί - νέοι Κιμούληδες - κάνουν εξώδικα για να προλάβουν καταγγελίες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο κόλπο βρίσκουν διάσημοι ηθοποιοί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που φοβούνται να μην εμπλακεί το όνομά τους σε καταγγελία!

Αρχικά ήταν οι περιπτώσεις του Γιώργου Κιμούλη με τις δεκάδες καταγγελίες περί άσχημης συμπεριφοράς απέναντι σε συναδέλφων του και στην συνέχεια οι καταγγελίες προς το πρόσωπο του Κώστα Σπυροπούλου περί σεξουαλικής παρενόχλησης!

Πασίγνωστοι ηθοποιοί - νέοι Κιμούληδες - κάνουν εξώδικα για να προλάβουν καταγγελίες

Πλέον αρκετοί διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που φοβούνται να μην εμπλακεί το όνομά τους σε παρόμοιες καταγγελίες προχωρούν σε εξώδικα ώστε να μην χρησιμοποιηθεί το όνομά τους από κανένα πρόσωπό και κανένα Μέσο, προλαβαίνοντας τα χειρότερα!

Μίλησε και η Παναγιώτη Βλαντή για Κιμούλη-Σπυρόπουλο: «Σπάστε τη σιωπή επιτέλους…»

Υπέρ των γυναικών, που καταγγέλλουν τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, έχει ταχθεί και η Παναγιώτα Βλαντή, με την αγαπημένη ηθοποιό να ζητά από όλες τις συναδέλφους της, που πέρασαν από τα χέρια τους, να μιλήσουν.

Η ηθοποιός στέκεται στο πλευρό των γυναικών αυτών και ξεκαθαρίζει πως έχει έρθει πλέον η ώρα για να αποκαλυφθούν αυτοί οι «λίγοι» που αλλάζουν τις ισορροπίες στο θέατρο, με την Κατερίνα Λέχου επίσης να σοκάρει.

Γιώργος Κιμούλης-Κώστας Σπυρόπουλος: Και η Παναγιώτα Βλαντή στο πλευρό των θυμάτων

Μάλιστα, την ανάρτησή της αυτή έκανε αναδημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό η Ζέτα Δούκα, η οποία ήταν και αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με τη δική της καταγγελία κατά του Κιμούλη.

«Με τα κοινά βιώματα να χτυπούν τα κιγκλιδώματα της μνήμης, θέλω να συνταχθώ, υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σπάστε τη σιωπή σας και μιλήστε. Μην αφήσουμε τους λίγους να σβήσουν το φως του θεάτρου», έγραψε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα Βλαντή στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της.

Η Βάνα Μπάρμπα στο πλευρό Κιμούλη - Σπυρόπουλο: "Έκαναν κρα για να παίξουν μαζί με..."

Βάνα Μπάρμπα: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα μέσα από συνέντευξη της αναφέρθηκε στις καταγγελίες και φαίνεται να είναι υπέρ του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου.

Η στήριξη της Βάνας Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: Η συνέντευξη της ηθοποιού

Ειδικότερα την στήριξή της στους Γιώργο Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλο εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα. Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η ηθοποιός υποστήριξε μεταξύ άλλων για τις συναδέρφους της ότι «έκαναν κρα για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους».

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στον Κάρολο Κουν, τονίζοντας ότι έβαζε τους μαθητές του να κάνουν πρόβες με τα εσώρουχα.

Η ανάρτηση της πριν από λίγες μέρες

Επίσης πριν λίγες μέρες με ανάρτησή της στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα διαφώνησε με τις δημόσιες καταγγελίες. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως αυτές οι υποθέσεις πρέπει να λύνονται μεταξύ των εμπλεκομένων.

«Επιτέλους λύστε τα θέματά σας μεταξύ σας γιατί λοιδορούνται άνθρωποι και γενικότερα ο χώρος του θεάτρου και της τέχνης? …τι κάνετε? Όποιος έχει σεξουαλικά παρενοχλήσει ας μιλήσει καθαρά.. να κινηθεί νομικά και να ακουστούν και 2 απόψεις. Δεν γίνεται να λέμε γενικότητες ότι περνάνε από πολλά κρεβάτια πρωταγωνίστριες. Ότι 99% των ηθοποιών λειτουργούν έτσι…έλεος.. γενικότητες υπερβολές.. που μόνο κακό κάνουν.», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα!

Δείτε την ανάρτηση της

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share