Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Έβρο: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη - Βίντεο ντοκουμέντο

Η τραγική κατάληξή του κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού μικρών μαθητών

2 Φεβρουαρίου 2021 07:18
Τραγωδία στον Έβρο: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη - Βίντεο ντοκουμέντο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στον Έβρο: Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη, πατέρα τριών παιδιών, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού μαθητών από τα ορμητικά νερά.

Στο βίντεο καταγράφονται οι πυροσβέστες να κρατούν με σκοινί τον συνάδελφό τους που έφτασε στο σημείο όπου χάθηκε ο 46χρονος. Το όχημα της πυροσβεστικής βούλιαξε καθώς ο δρόμος υποχώρησε. Ο 46χρονος κατέβηκε για να δει τι είχε συμβεί, όμως δεν περίμενε ότι εκεί υπήρχε ένα ανοιχτό φρεάτιο. Ξαφνικά έπεσε μέσα και εξαφανίστηκε.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ήταν τιτάνια, όμως δεν απέφερε καρπούς. Τελικά, ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός μετά από λίγο σε απόσταση 100 μέτρων, εκεί όπου κατέληγε το φρεάτιο.

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Έβρος: Θρήνος σε όλη την χώρα για τον 46χρονο πυροσβέστη - Μηνύματα και από τον πολιτικό κόσμο

Θρήνος επικρατεί σε όλη την χώρα για τον 46χρονο Ιωάννη Ζαφειρόπουλο, με όλη την χώρα να θλίβεται από το θάνατο του πυροσβέστη από τον Έβρο, που αφήνει πίσω του τρία παιδιά, με μηνύματα και από τον πολιτικό κόσμο.

Ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθειά του να σώσει τα παιδιά του σχολείου από τα νερά που τα είχαν εγκλωβίσει, το όχημά του δεν άντεξε την ορμή του χειμάρρου που είχε δημιουργηθεί και δυστυχώς τον παρέσυρε, με συνέπεια τον πνιγμό.

Έβρος: Τα μηνύματα του κόσμου και των πολιτικών για τον αδικοχαμένο πυροσβέστη

Ο άτυχος άντρας ήταν αγαπητός σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στους συναδέλφους του οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από τον χαμό του 46χρονου.

Στο Facebook και το Twitter έχουν γραφτεί δεκάδες μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπο του ηρωικού αρχιπυροσβέστη, με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, μεταξύ άλλων, επίσης να τοποθετούνται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share