Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρή 34χρονη έγκυος στον 8ο μήνα

Σώθηκε το μωρό

1 Φεβρουαρίου 2021 15:03
Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρή 34χρονη έγκυος στον 8ο μήνα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στον Πύργο: Μια 34χρονη έγκυος στον 8μήνα πέθανε το απόγευμα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης, η οποία ήταν από τον Πύργο, οφείλεται σε πνευμονική εμβολή. Επίσης, μια απίστευτη και συγκλονιστική τραγωδία έγινε στην Εύβοια όπου ένα μωρό 3,5 μηνών έχασε τη ζωή του.

Τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο του Πύργου. Πριν λίγες ημέρες, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε καθώς παρουσίαζε σπασμούς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα.

Εκεί, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τη δική τους μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή. Η Ελένη, χθες το απόγευμα «έσβησε», με τους γιατρούς να καταφέρνουν να κρατήσουν στη ζωή όμως το μωράκι της.

Μωρό

Τραγωδία στην Ερέτρια: Πέθανε βρέφος δύο μηνών από αναρρόφηση

Στην Ερέτρια επικρατεί ένας μεγάλος θρήνος από το άκουσμα της είδησης για τον αιφνίδιο θάνατο μωρού δύο μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima πρόκειται για μωρό δύο μηνών το οποίο έπαθε αναρρόφηση και μεταφέρθηκε από τους ίδιους τους γονείς στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες δυστυχώς όμως ήταν αργά για το μόλις δύο μηνών αγοράκι αλβανικής καταγωγής. Η σορός του άτυχου μωρού μεταφέρεται για νεκροψία – νεκροτομή. Επίσης δείτε και ποιου τραγουδιστή πέθανε το νεογέννητο βρέφος πριν από λίγες μέρες.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Αρτέμιδα - Νεκρό βρέφος 17 ημερών

Ένα βρέφος μόλις 17 ημερών βρέθηκε το πρωί στην κούνια του από την μητέρα του χωρίς ζωτικά σημεία, στην περιοχή κοντά στο πηγάδι στην Αρτέμιδα αναφέρει το irafina.gr.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ.

Βρέφος νεκρό τραγωδία

Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, η μητέρα του δήλωσε ότι αργά το βράδυ το θήλασε και το πρωί που πήγε να το ξυπνήσει το βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ασφαλείας του ΑΤ Σπάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share