Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Παπαποστόλου

Τραγική απώλεια!

1 Φεβρουαρίου 2021 14:07
Πέθανε ο Γιώργος Παπαποστόλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έφυγε» ένας άνθρωπος που ζούσε για να βοηθά τους άλλους…

Σε ηλικία 65 ετών, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, ο συνταξιούχος τραπεζικός από το Μοσχοχώρι Λαμίας, Γιώργος Παπαποστόλου.

Κάποιοι θα τον θυμούνται ως το Διευθυντή των δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων της Eurobank στην οδό Βασιλικών και στην πλατεία Πάρκου, οι περισσότεροι όμως ως τον φίλο και τον καλό και τίμιο άνθρωπο Γιώργο, που βοηθούσε όλο τον κόσμο.

Πέθανε ο

Δραστήριος και ευφυής ανέβηκε την ιεραρχία στον τραπεζικό κλάδο ξεκινώντας από το υποκατάστημα της Alpha Bank στη Λαμία, ως απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ακολούθησαν οι μεταθέσεις σε Νάξο, Φλώρινα, Βέροια, πριν επιστρέψει στη Λαμία το 1999 για τη Eurobank.

Οι μεταθέσεις και η «ξενιτιά» δεν τον εμπόδισαν να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με την αγαπημένη του Καίτη Αργυροπούλου, με τέσσερα παιδιά, τον Τόλη, τη Νατάσσα, τη Θεοδώρα και τον μικρότερο, τον Άλκη.

Τα παιδιά του ήταν η μεγάλη του αδυναμία και η προκοπή τους, τρανή απόδειξη και της δικής του ποιότητας.

Πρόσφατα είχε αξιωθεί να γίνει και παππούς και να χαρίσει την αγάπη του σε μία ακόμη «γυναίκα».

Θάνατος πέθανε

Επίσης λάτρευε το ποδόσφαιρο και την αγάπη του αυτή τη μετέδωσε και στα αγόρια της οικογένειας, με τον μεγάλο τον Τόλη να περνά και από τον ΑΣ Λαμία.

Επιπλέον στο διάστημα που συνταξιοδοτήθηκε ασχολήθηκε με αγροτικές δουλειές, καθώς ήταν πάντα δημιουργικός.

Το κενό που αφήνει πίσω για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά, είναι μεγάλο. Κυρίως γιατί στεκόταν δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη και δεν φοβόταν τις ευθύνες. Ο πόνος μεγάλος για την οικογένειά του την οποία έκανε περήφανη με τη στάση ζωής του. «Να είστε περήφανοι όχι για αυτά που έκανα, αλλά για αυτά που δεν έκανα», τους έλεγε και στην εποχή μας καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να σε θυμούνται όλοι με αγάπη.

Πέθανε ο Γιώργος Παπαποστόλου

Σήμερα η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο θα πουν συγγενείς και φίλοι, τηρώντας τα μέτρα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας, σήμερα Δευτέρα (01/02/21) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Μοσχοχώρι Λαμίας.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Καλό Παράδεισο. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας…

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Για όσους, λόγω των συνθηκών, δεν μπορούν να παραβρεθούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 396/29614-742 & ΙΒΑΝ: GR 0401103960000039629614742

ALPHA BANK: 582002101137154

Πέθανε ο Γιώργος Παπαποστόλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share