Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Ανατριχιάζει η αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου» (Video)

Η κατάθεσή της για όσα πέρασε στα χέρια του προπονητής της

1 Φεβρουαρίου 2021 14:11
Ανατριχιάζει η αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει η κατάθεση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον προπονητή της, όταν ήταν 11 ετών.

Σύμφωνα με το dikastikorepotaz.gr, η 21χρονη πλέον αθλήτρια, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή τι βίωσε για τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως ο 38χρονος σήμερα προπονητής τη βίαζε. Μεταξύ άλλων της έλεγε: «Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Όπως κατέθεσε, πρώτη φορά τη βίασε το 2011 και πάλι στο Γαλαξίδι. Την έσυρε στο αυτοκίνητό του, τη βίασε και την επόμενη μέρα το έκανε ξανά στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Η 21χρονη περιέγραψε τις πιέσεις που δεχόταν από τον κατηγορούμενο και τους εκβιασμούς για να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Μάλιστα μία μέρα μετά από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η αθλήτρια φέρεται να κατέθεσε πως ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα, προσπαθώντας να την πείσει, ότι όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν ήταν παράνομα.

Ο 38χρονος πάντως, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, επιμένει πως όλα έγιναν με τη συναίνεση τόσο του ανήλικου κοριτσιού, όσο και της μητέρας του και πως ο ίδιος είχε σκοπό να την παντρευτεί. Κατέθεσε δε στον εισαγγελέα πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και την περίμενε τόσο καιρό για να είναι μαζί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share