Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Έβρο: Πυροσβέστης "έχασε" την ζωή του στην προσπάθεια απεγκλωβισμού μαθητών

Έκανε μία τελευταία μεγάλη πράξη

1 Φεβρουαρίου 2021 13:37
Τραγωδία στον Έβρο: Πυροσβέστης

Τραγωδία στον Έβρο: Θρήνος επικρατεί στο Πυροσβεστικό σώμα διότι πριν από λίγη ώρα "έχασε" την ζωή του ένας πυροσβέστης στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει τους μαθητές. Επίσης υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είχαν εγκλωβιστεί μαζί με τους εκπαιδευτικούς λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα ένας πυροσβέστης "έχασε" τη ζωή του στην προσπάθεια του να σώσει τους μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στην Αλεξανδρούπολη.

Μεγάλη τραγωδία επικρατεί στην Πυροσβεστική.

Τραγωδία στον Έβρο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών στον Απαλό Έβρου. Ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση βρήκε τραγικό θάνατο παρασυρμένος από τα νερά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Γνώμη».

Ο πυροσβέστης ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο εγκλωβίστηκε στα νερά της βροχής. Στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα μακριά, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Νωρίτερα, λόγω της έντονης βροχής, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ο δήμος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Απαλού. Οι μαθητές έμειναν μέσα στο κτίριο περιμένοντας βοήθεια ώστε να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πριν λίγο ολοκληρώθηκε πριν λίγο η οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης των εγκλωβισμένων μαθητών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου. Από το νηπιαγωγείο απομακρύνθηκαν 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Στα "λευκά" η Θεσσαλονίκη - "Πάγωσαν" τα πάντα στην Βόρεια Ελλάδα (photos+video)

Χιονίζει από το απόγευμα της Τρίτης (26.01.2021), στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Ειδικότερα, χιόνι πέφτει στον Χορτιάτη, ενώ χιονόνερο ρίχνει στον Λαγκαδά. Ακόμη, χιονίζει στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών (κόμβος Καρτερέ), χωρίς να υπάρχουν προβλήματα κίνηση των αυτοκινήτων.

Εξάλλου, χιονίζει κατά τόπους σε περιοχές των νομών Κιλκίς και Σερρών, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας και στη Φλώρινα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Seleo:

Στα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share