Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Ομολόγησε ο δράστης για την δολοφονία του 27χρονου - "Εγώ πυροβόλησα αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω"

Θα απολογηθεί την Τρίτη

31 Ιανουαρίου 2021 15:02
Πάτρα: Ομολόγησε ο δράστης για την δολοφονία του 27χρονου -

Πάτρα: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του 27χρονου στην Πάτρα όπου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση αυτή παραδόθηκε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα ο δράστης της δολοφονίας του 27χρονου ομολόγησε στις αρχές για το έγκλημα και το ότι δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Ομολόγησε για τη δολοφονία ο δράστης.

Πάτρα: Η ομολογία του δράστη

Ειδικότερα στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 26χρονος, που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία και κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 32χρονου, η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ ήταν δρακόντεια υπό το φόβο αντιποίνων και για το λόγο αυτό ο κατηγορούμενος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο ανακριτής είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

«Εγώ πυροβόλησα. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Όλα συνέβησαν την ώρα της συμπλοκής στο δρόμο», είπε σύμφωνα με το ant1news.gr, στην κατάθεσή του ο 26χρονος. Οι αστυνομικοί λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 32χρονου που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε έξι άτομα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας γνώριζαν την ταυτότητα του κατηγορούμενου, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ομολόγησε ο δράστης.

Στο σπίτι όπου έμενε είχαν βρει, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι και κάνναβη όχι όμως και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του αιματηρού περιστατικού. «Το όπλο το πέταξα στη θάλασσα κοντά στη γέφυρα του Ρίου» φέρεται να υποστήριξε ο 26χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι έχει απασχολήσει τις βρετανικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Πάτρα: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος που είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι (video)

Πάτρα: Άσχημη κατάληξη είχε ο 27χρονος που είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι μετά τα επικίνδυνα επεισόδια που είχαν επικρατήσει στην Πάτρα το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να βρεθεί ο νεαρός σε αυτή την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο νεαρός που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον βοηθήσουν όμως δεν τα κατάφεραν όπου και "έχασε" τη ζωή του.

Υπέκυψε στα τραύματα του ο νεαρός που είχε πυροβοληθεί.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ο νεαρός, παλιός μαθητής του 5ου λυκείου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της πόλης με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επειδή εργαζόταν για καιρό στο χώρο της εστίασης.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Πάτρας σκηνικό όταν μετά από εποχούμενο κυνηγητό στην οδό Κορίνθου και τον διαπληκτισμό που ακολούθησε στον κόμβο Κουρτέση, ο νεαρός έπεσε βαρύτατα τραυματισμένος από πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το thebest.gr, διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share