Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Αγνοείται διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Είχε απογειωθεί από την Κοζάνη

31 Ιανουαρίου 2021 14:15
Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Αγνοείται διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία διότι αγνοείται ένα διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος το οποίο είχε απογειωθεί από την Κοζάνη. Επίσης πριν λίγες μέρες βρέθηκαν οι αγνοούμενοι στον Όλυμπο όπου και ήταν και οι δύο γιατροί.

Συγκεκριμένα έχει σημάνει κίνδυνος γιατί αγνοείται ένα διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας όπου είχε απογειωθεί από την Κοζάνη.

Αγνοείται ένα διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος.

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός έχει σημάνει στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς αγνοείται η τύχη ενός διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για διθέσιο πολιτικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Για τον εντοπισμό του έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα από τη βάση του Ακτίου και ένα από τη Θεσσαλονίκη.

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Βρέθηκε ένας νεκρός - Αγνοούνται τρία άτομα

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό στη Μυτιλήνη διότι τα ξημερώματα τις Τρίτης πραγματοποιήθηκε ένα Ναυάγιο. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Λέσβο έγινε και ένα άλλο ναυάγιο με τρεις γυναίκες να αγνοούνται.

Συγκεκριμένα το ναυάγιο στη Μυτιλήνη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου όπου αγνοούνται τρία άτομα ενώ το λιμενικό σώμα εντόπισε κατά την έρευνα του ένα άτομο να είναι νεκρό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό με ένα ναυάγιο στη Μυτιλήνη.

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: To χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα το ναυάγιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα νοτιοανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένα άτομο. Οι λιμενικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού ο συναγερμός σήμανε όταν εντοπίστηκε ομάδα μεταναστών εγκλωβισμένη σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά της Λέσβου. Συνολικά πρόκειται για 24 άτομα που εγκλωβίστηκαν στο σημείο μετά από ναυάγιο.

Κατά δήλωση των μεταναστών αγνοούνται άλλα τρία άτομα. Οι έρευνες των Λιμενικών είναι σε εξέλιξη τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Συναγερμός στην Εύβοια: Βρέθηκε ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο

Συναγερμός στην Εύβοια: Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Κάβο Ντόρο όπου βρέθηκε ένα ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο με το Λιμενικό να βρίσκεται στο σημείο. Επίσης πριν λίγες μέρες είχε σημάνει στη Λέσβο συναγερμός στο Λιμενικό όπου και έσπευσαν σε έρευνα για τον εντοπισμό τριών γυναικών στη θάλασσα.

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Κάβο Ντόρο βρέθηκε ακυβέρνητο πλοίο.

Συναγερμός στην Εύβοια: Που βρέθηκε το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο

Συγκεκριμένα ένα ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο πλέει με σημαία της Μάλτας, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του ακρωτηρίου Καφηρέα ή Κάβο Ντόρο. Στο δεξαμενόπλοιο, το οποίο είναι κενό φορτίου, επιβαίνουν 17 μέλη πλήρωμα και ένας επιβάτης. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης έως 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, το δεξαμενόπλοιο είχε αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ελευσίνα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πλωτά του Λιμενικού και δύο παραπλέοντα πλοία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share