Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

Σοκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος: "Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια..."

Στις καταγγελίες πήρε θέση και ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης

31 Ιανουαρίου 2021 14:33
Σοκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Απόστολος Γκλέτσος: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με άσεμνα περιστατικά ατόμων και ειδικά πολιτικών όπως ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του. Επίσης η Βίκυ Πρωτογεράκη προέβη και εκείνη σε μία αποκάλυψη σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που της έγινε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Γκλέτσος συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με ορισμένους πολιτικούς που έχουν κάνει άσεμνες πράξεις σε υποψήφιους και κανονικούς υπαλλήλους τους.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του ηθοποιού.

Απόστολος Γκλέτσος: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον πολιτικό χώρο

Ειδικότερα ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και το ΣΚ Παρέα αναφερόμενος στην χιονοστιβάδα από καταγγελίες στο καλλιτεχνικό χώρο λέει μεταξύ άλλων ότι «το θέατρο περιγράφει την ζωή και είναι η ίδια η ζωή η οποία δεν είναι αγγελικά φτιαγμένη έτσι και το θέατρο».

«Το ότι βγαίνουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση διότι θα καταφέρουμε να ανακόψουμε τα κακώς κείμενα» σημειώνει και αναφέρει πως εκτός του θεάτρου τέτοια γίνονται και σε άλλους χώρους λέγοντας πως παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να τα ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι.

Υπογράμμισε πως ξέρει παρόμοιες περιπτώσεις και έχει τύχει να λάβει τον λόγο 2 φορές για 2 κοπέλες, όχι για σεξουαλική παρενόχληση αλλά για απρεπή λόγια. Παράλληλα είπε πως το θύμα μπορεί να έχει όσο χρόνο θέλει για να μιλήσει «να μαζέψει τα κουράγια του για να βγει και να πει αυτό που θέλει».

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού συνεχίζονται.

Χρήστος Λούλης: "Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας"

Ο κ. Λούλης επίσης λέει πως αυτά που λέγονται και ακούγονται είναι ίδια και ίσα σε ποσότητα με αυτά που γίνονται σε όλους τους χώρους και ότι δεν είναι θέμα του θεάτρου. «Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται παραπάνω».

Και ίδιος σημείωσε ότι είναι προς της σωστή κατεύθυνση αυτό που γίνεται και τόνισε πως αν φοβηθούν ότι θα γίνουν ξεφτίλα θα μαζευτούν. Ερωτηθείς αν ήξερε παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές της κα Δούκα είπε πως δεν ήξερε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ήξερε «κακοχαρακτήρες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share