Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρέβεζα: Νεκρός 27χρονος σε φρικτό τροχαίο

Καρφώθηκε σε κολώνα και διαμελίστηκε

31 Ιανουαρίου 2021 12:45
Πρέβεζα: Νεκρός 27χρονος σε φρικτό τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα άφησε στην Εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος μοτοσικλετιστής. Ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας το βράδυ του Σαββάτου και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Στο τροχαίο σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr, έχασε τη ζωή του 27χρονος μοτοσικλετιστής από χωριό της Δ.Ε. Ζαλόγγου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος άντρας βρέθηκε διαμελισμένος στον τόπο του δυστυχήματος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Ωστόσο σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο ηθοποιός Χάρης Σώζος μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του στην περιοχή του Παγκρατίου.

Νεκρός 27χρονος σε φρικτό τροχαίο στην Πρέβεζα

Ανείπωτος θρήνος στην Αρκαδία για τα δυο παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό, Τρίπολης - Αλωνίσταινας - Βυτίνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού.

Σύμφωνα με το flynews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και επέβαιναν ένας συνομήλικος του οδηγού και ένας 25χρονος, εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους περίπου 10 μέτρων.

Ανείπωτος θρήνος στην Αρκαδία για τα δυο παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο

Αμέσως, μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα τον οδηγό και τους δύο επιβαίνοντες.

Στην συνέχεια, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Αυτός είναι ο 25χρονος Αλβανός που σκότωσε ο γιος του εφοπλιστή!

Ο 19χρονος γιος του εφοπλιστή εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου, συνελήφθη, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο και οι πληροφορίες λένε ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το συμβάν

Θρίλερ με τροχαίο δυστύχημα στην Εκάλη, με πρωταγωνιστή γιο γνωστού εφοπλιστή, νεκρό έναν 25χρονο μηχανικό αυτοκινήτων και φόντο μια δικαστική διαμάχη που τώρα ξεκινά και αφορά στις αστικές αποζημιώσεις.

Ο 19χρονος Δ.Δ, οδηγός ενός θηριώδους Mercedes GLE 3500 κυβικών, παραβίασε STOP, εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο και οι πληροφορίες λένε ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το συμβάν.

Πλέον, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη, για να κλείσει η δικογραφία, καθώς την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς, που ψάχνει με ιδιαίτερη προσοχή τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share