Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (31/01)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

31 Ιανουαρίου 2021 08:41
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (31/01)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 31/01! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Επιστρέφουμε στα ίδια: Αποφασίζεται το πιο σκληρό lockdown στην Ελλάδα

Τη στιγμή, που όλοι θεωρούσαν πως έρχεται ανάσα στην χώρα έναντι του κορωνοϊού, με τα τελευταία αυστηρά μέτρα να έχουν αποδώσει για την αναχαίτισή του και τους εμβολιασμούς να έχουν αρχίσει, εν τέλει η κατάσταση φαντάζει ακόμη πιολύ δύσκολη και σύντομα φαίνεται πως θα αποφασιστεί η επιστρογή του πιο σκληρού lockdown.

Η Αττική βαδίζει στα χνάρια της Θεσσαλονίκης προκαλώντας την έντονη ανησυχία των ειδικών, οι οποίοι τονίζουν ότι αν αυτή η αυξητική τάση στα κρούσματα συνεχιστεί και την επόμενη βδομάδα, δεν αποκλείεται ακόμα και ένα ολικό lockdown τύπου Μαρτίου.

Επίσης, τα κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους που έχουν καταγραφεί είναι 66, όμως οι ειδικοί υπολογίζουν ότι είναι πολύ περισσότερα στην πραγματικότητα.

Η είσοδος της Αττικής στο «κόκκινο» οδήγησε σε μέτρα ανάμεσα στα οποία είναι η λειτουργία του λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και η λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share