Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Πάρο: Παιδιά που είχαν πάει για αναρρίχηση εντόπισαν ένα πτώμα

Υπάρχει μυστήριο με το ότι δεν τον είχε αναζητήσει κανείς

30 Ιανουαρίου 2021 17:15
Θρίλερ στην Πάρο: Παιδιά που είχαν πάει για αναρρίχηση εντόπισαν ένα πτώμα

Θρίλερ στην Πάρο: Σε ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ορισμένα παιδιά στην Πάρο όπου βρήκαν ένα πτώμα όσο έκαναν αναρρίχηση. Επίσης πριν λίγες μέρες ένα ζευγάρι περπατούσε και βρήκε ξαφνικά στο δρόμο του ένα πτώμα.

Συγκεκριμένα ορισμένα άτομα που πήγαιναν για αναρρίχηση ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα το οποίο ήταν ένα πτώμα.

Βρέθηκα πτώμα στην Πάρο.

Θρίλερ στην Πάρο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στο νησί της Πάρου, λόγω του εντοπισμού ενός πτώματος σε δύσβατη περιοχή του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, το πτώμα άντρα, αγνώστου ηλικίας (φημολογείται ότι είναι αλλοδαπός, ηλικίας από 40 – 45 ετών) βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, από παιδιά που είχαν πάει για αναρρίχηση στην περιοχή.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές και Αστυνομικοί του Α.Τ. Πάρου, έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν το σώμα του σε προχωρημένη σήψη. Δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ λόγω του δύσβατου της περιοχής. Σημειώνεται ότι το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή ”Άγιοι Ανάργυροι” της Πάρου.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί ότι κανείς δεν τον αναζήτησε τις τελευταίες μέρες.

Θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε παραλία

Θρίλερ στην Εύβοια: Πτώμα γυναίκας εντόπισε το λιμενικό πριν από λίγη ώρα στην παραλία Αλυκές της Χαλκίδας. Επίσης, θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη και στη Θήβα καθώς εντοπίστηκε πτώμα στις γραμμές του τρένου.

Σύμφωνα με πηγές του λιμεναρχείου και της αστυνομίας πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα από την περιοχή της οποίας προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και το λιμενικό. Διεξάγονται έρευνες για τον τραγικό συμβάν εάν πρόκειται για πνιγμό.

Πτώμα στην Εύβοια

Σοκ στην Πάτρα: Βρέθηκε πτώμα 45χρονου σε χωράφι

Το πτώμα ενός 45χρονου άνδρα εντοπίστηκε την Παρασκευή, σε ένα χωράφι κοντά στο Γυμνάσιο της Οβρυάς στην Πάτρα.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και όπως δηλώνουν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, πιθανόν σε καρδιολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thebest.gr ακόμη ένας 49χρονος άνδρας και μία 87χρονη γυναίκα βρέθηκαν νεκροί στα σπίτια τους την ίδια ημέρα στην περιοχή.

Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 67χρονος έκρυβε για χρόνια το πτώμα της μητέρας του.

Εντοπίστηκε πτώμα 45χρονου σε χωράφι στην Πάτρα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share