Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 27χρονου

Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα

30 Ιανουαρίου 2021 17:07
Πάτρα: Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 27χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αστυνομία, ο άνδρας που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας, που έγινε στις 25 Ιανουαρίου στην Πάτρα, με θύμα έναν 27χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας, που κατηγορείται ως συνεργός του φερόμενου ως δράστη.

Πάτρα: Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 27χρονου

Το χρονικό

Οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν λόγω προσωπικών διαφορών, σε επεισόδιο με τέσσερις άλλους ομοεθνείς τους, που επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο, με αποτέλεσμα ο άντρας που αναζητείται, αρχικά να πυροβολήσει με πυροβόλο όπλο στον αέρα και μετά από προτροπή του συλληφθέντα, να πυροβολήσει με το ίδιο όπλο και να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο, από την ομάδα των τεσσάρων ανδρών.

Ο παθών διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αργότερα την ίδια ημέρα, υπέκυψε στα τραύματά του. Επιπλέον, κατά τη συμπλοκή ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, είχε τραυματίσει έναν από τους τέσσερις άνδρες στο κεφάλι.

Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 27χρονου

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κάλυκες 9 mm , οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του αλλοδαπού δράστη, που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα περίστροφο περιέχον στο βυκίο πέντε φυσίγγια, ένα περίστροφο ρέπλικα, 37,28γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρίφτη κάνναβης, έξι κινητά τηλέφωνα και ένα πακέτο σύνδεσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και 205 ευρώ.

Αν και ο συλληφθείς δεν θέλησε να αναφερθεί στα κίνητρα της συμπλοκής από την Αστυνομία εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα τα κίνητρα να αφορούσαν σε διαφορές για ναρκωτικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share