Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Παρέμβαση της Νίκης Κεραμέως μετά την καταγγελία για καψόνι σε 4χρονη στο νηπιαγωγείο

Παίρνει θέση η υπουργός Παιδείας

30 Ιανουαρίου 2021 16:06
Χαλκίδα: Παρέμβαση της Νίκης Κεραμέως μετά την καταγγελία για καψόνι σε 4χρονη στο νηπιαγωγείο

Χαλκίδα: Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τα καψόνια που υπέστη μία 4χρονη σε νηπιαγωγείο στη Χαλκίδα από τη δασκάλα της. Επίσης στη Λάρισα ένας 56χρονος κατηγορείτε για το ότι προσπαθούσε να αναγκάσει ανήλικη να βάλει στο στόμα της ερωτικό βοήθημα.

Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να παρεμβαίνει στην υπόθεση σχετικά με το καψόνι που δέχτηκε μία 4χρονη σε νηπιαγωγείο.

Παρεμβαίνει η Νίκη Κεραμέως.

Χαλκίδα: Η παρέμβαση της υπουργού Παιδείας

Ειδικότερα έπειτα από αναφορά για «απάνθρωπη συμπεριφορά» νηπιαγωγού προς ένα τετράχρονο κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως ενημέρωσε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η καταγγελία ανέφερε ότι η νηπιαγωγός στη Χαλκίδα για να τιμωρήσει το παιδία για άσχημη συμπεριφορά, το έβγαλε έξω από την τάξη, του έκλεισε την πόρτα και το άφησε να μέσα στο κρύο, ενώ εκείνο εκλιπαρούσε για να μπει ξανά μέσα στην αίθουσα.

Η υπουργός Νίκη Κεραμέως αναφέρει πως είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Η Νίκη Κεραμέως παρεμβαίνει στην υπόθεση για την ανήλικη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Κρήτη: Μητέρα συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης της για ξυλοδαρμό

Κρήτη: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όπου ένα ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε την μητέρα της στις Αρχές για ξυλοδαρμό. Επίσης δείτε ποιες ήταν πίσω από τον ξυλοδαρμό της κοπέλας που έγινε στην Ερμού πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα ένα ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε την μητέρα της στην αστυνομία διότι την χτυπούσε αρκετά με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψη της γυναίκας.

Μητέρα συνελήφθη μετά από ξυλοδαρμό της κόρης της.

Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την καταγγελία 12χρονης για ξυλοδαρμό από τη μητέρα της. Η 43χρονη μητέρα συνελήφθη από αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία της ίδιας της 12χρονης στις Αρχές και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αρνούμενη όλα όσα της καταλογίζει η κόρη της.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε, όπως γράφει το cretalive.gr. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για την 1η Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι από τις Αρχές έχει δοθεί εντολή τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της να εξεταστούν από ιατροδικαστή. Για την υπόθεση αναμένεται να επιληφθούν και κοινωνικοί λειτουργοί, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share