Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας "βούτηξε" στο κενό από τον 5ο όροφο - Άφησε σημείωμα

Εξηγούσε τους λόγους προέβη σε αυτή την τραγική κίνηση

30 Ιανουαρίου 2021 15:50
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ένας άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε από τον 5ο όροφο. Επίσης μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού της και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι της.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας έδωσε ένα τέλος στη ζωή του όταν έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο ενώ άφησε και σημείωμα που εξηγούσε το περιστατικό.

Στο κενό έπεσε ένας άνδρας.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα από το 5ο όροφο διαμερίσματος στην οδό Μελενίκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 66χρονος άνδρας.

Το περιστατικό συνέβη στις 14:05, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πάνω στον άτυχο άνδρα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγούσε γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, στο σημείο έσπευσε μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και αμέσως μετά Κινητή Ιατρική Μονάδα και ένα ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά.

Θρίλερ στη Λάρισα: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο δρόμο με τραύμα στο κεφάλι

Θρίλερ στη Λάρισα: Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Λάρισα όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο και φέρεται να έχει ένα τραύμα στο κεφάλι. Επίσης στην Κρήτη ένας 33χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου μία γυναίκα την ώρα που αθλούταν εντόπισε έναν άνδρα να είναι νεκρός και να έχει ένα τραύμα στο κεφάλι.

Στη Λάρισα μία γυναίκα εντόπισε έναν νεκρό άνδρα.

Θρίλερ στη Λάρισα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Λάρισας για τον εντοπισμό νεκρού άνδρα που φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το onlarissa.gr τον 51χρονο εντόπισε νεαρή γυναίκα καθώς έκανε τζόκινγκ λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης (22/1), στην περιοχή της Τούμπας και συγκεκριμένα στην οδό Κάρλας, πίσω από τα μπόουλινγκ.

Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η Αστυνομία. Σημειώνεται ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από πτώση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share