Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

«Σταδιακά μέσα στη νύχτα, προς τα ξημερώματα του Σαββάτου ο καιρός θα...» - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Πως θα «κυλήσει» ο καιρός του Σαββατοκύριακου

29 Ιανουαρίου 2021 22:38
«Σταδιακά μέσα στη νύχτα, προς τα ξημερώματα του Σαββάτου ο καιρός θα...» - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει πως το Σάββατο θα επικρατεί ήλιος και ξαστεριά σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ενώ θα σημειωθεί και άνοδος της θερμοκρασίας. Ενώ, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας στο Open πως θα υπάρξει «διπλή» επίθεση με κακοκαιρία

Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, είπε πως «σταδιακά μέσα στη νύχτα, προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα υπάρχουν κάποιες βροχές και λίγο δυνατότερες στα Βορειοδυτικά. Το πρωί προς το μεσημέρι θα υπάρξει ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχουν μερικές μπόρες στη Ρόδο και στο Καστελόριζο. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσει ξαστεριά σχεδόν σε όλη την χώρα, ενώ σε μερικές περιοχές θα υπάρχουν λίγα σύννεφα».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι αισθητότατη, όχι μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και κατά την διάρκεια των βραδινών νυχτερινών ωρών. Δεν φαίνεται να έχουμε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, ακόμη και σε ορεινές περιοχές».

Στη συνέχεια, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο καιρό της Αττικής και της Θεσσαλονίκης που θα έχει το Σάββατο.

«Η Αττική μέσα στη νύχτα θα έχει λίγη συννεφιά, ενώ τα μεσάνυχτα μπορεί να υπάρχουν τοπικές μπόρες. Το πρωί όμως και τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί . Μπορεί να υπάρξουν λίγα σύννεφα, αλλά γρήγορα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ θα υπάρξει ξαστεριά», είπε χαρακτηριστικά για την Αττική.

Για την Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Αρναούτογλου πρόσθεσε ότι «μέσα στη νύχτα θα υπάρξουν συννεφιές, οι οποίες το ξημέρωμα θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Γρήγορα τα σύννεφα θα διαλυθούν και επικρατήσει ήλιος. Το βράδυ θα δημιουργηθούν λίγες αραιές συννεφιές».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share