Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαση για 33χρονη στην Καλαμάτα: Την βίαζε ο άνδρας της επί 13 χρόνια!

Παρενοχλούσε ερωτικά και την ανήλικη κόρη τους!

29 Ιανουαρίου 2021 20:28
Κόλαση για 33χρονη στην Καλαμάτα: Την βίαζε ο άνδρας της επί 13 χρόνια!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα μετά την καταγγελία μιας 33χρονης γυναίκας ότι ο άνδρας με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη τη βίαζε και την ξυλοκοπούσε επί 13 χρόνια! Ενώ, σοκάρουν οι περιγραφές του 38χρονου προπονητή που κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας.

Oπως είπε η άτυχη Αλβανίδα, τόσα χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό επειδή φοβόταν ότι ο σύζυγός της θα βίαζε και την κόρη τους, την οποία είχε ήδη πλησιάσει τρεις φορές με αρρωστημένες ορέξεις!

Η γυναίκα αποφάσισε τη Δευτέρα να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος και να μιλήσει για την κόλαση που βίωνε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον 38χρονο.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία», με δάκρυα στα μάτια και με φωνή που έτρεμε, η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι σιωπούσε καθώς φοβόταν πως ο άντρας της θα την εκδικούνταν βιάζοντας τη 13χρονη, σήμερα, μοναχοκόρη τους, την οποία φέρεται ότι είχε παρενοχλήσει ερωτικά τουλάχιστον τρεις φορές, μία εκ των οποίων όταν ήταν μόλις οκτώ ετών!

33χρονη βιαζόταν από τον άνδρας της στην Καλαμάτα

Ήδη έχουν απαγγελθεί σε βάρος του συζύγου κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, της ενδοοικογενειακής βίας και των σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, για τη μητέρα και την κόρη της γίνεται προσπάθεια μέσω της Εισαγγελίας Καλαμάτας, ώστε να έχουν την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και να μη χρειαστεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Η ανήλικη, που εξετάστηκε ήδη από παιδοψυχολόγο, φέρεται ότι υπέστη πρώτη φορά παρενόχληση από τον πατέρα της όταν ήταν οκτώ ετών και τη χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα. Οι άλλες δύο φορές ήταν όταν το κορίτσι μπήκε στην εφηβεία και εκείνος ξάπλωνε ημίγυμνος πάνω της!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share