Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

Θρήνος...

28 Ιανουαρίου 2021 21:16

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη όπου και έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλια. Επίσης πριν λίγες μέρες απεβίωσε η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη σε ηλικία 87 ετών.

Συγκεκριμένα "έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη όπου και έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Απεβίωσε η γνωστή ηθοποιός.

Θάνατος: Ποια ήταν η Μιράντα Κουνελάκη

Ειδικότερα η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη, ήταν γεννημένη στην Αθήνα, το 1939. Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1961.

Επίσης έκανε αρκετά χρόνια σπουδές μουσικής και πιάνου. Στο θέατρο πρωτοεμφανίστηκε το 1962 με το Θίασο Κατερίνας Ανδρεάδη. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1960 στην ταινία "Για Σένα την Αγάπη μου”. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως “Άγνωστος πόλεμος”, “Ισιδώρα” κ.α.

'Έφυγε' από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός.

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά εκείνος είπε ότι: "Ο φετινός Γενάρης ήρθε σαν καταιγίδα από αποχωρήσεις.. Αντίο γλυκιά, όμορφη, ταλαντούχα, πολυγραφότατη Μιράντα μας.. Σε θυμάμαι στο ΤΑΣΕΗ να λες να δώσω για να βοηθήσω.. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ".

Δείτε την ανάρτηση του

Ανακοινώθηκε ο θάνατος της ηθοποιού Μιράντα Κουνελάκη.

Πέθανε η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου πέθανε σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε στο ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκαλύπτοντας πως η ηθοποιός νικήθηκε από τον καρκίνο, την ίδια ώρα που θλίψη προκαλεί και ο θάνατος της Πόπης Κοντού!

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο, από όπου αποφοίτησε το 1984. Η ηθοποιός ήταν μητέρα διδύμων, τα οποία απέκτησε με εξωσωματική, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Talking Heads (2019), Βασιλιάς Ληρ (2014). Η ηθοποιός είχε κάνει και ένα quest στη δημοφιλή σειρά του Mega, Εμείς και Εμείς.

Μία από τις πιο τιμητικές στιγμές της ήταν όταν συμμετείχε ως ιέρεια σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες: σ’ εκείνους της Σεούλ και στους Χειμερινούς του Κάλγκαρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πηνελόπη Σταυροπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, βγάζοντας και ένα συγκλονιστικό βιβλίο με τίτλο Η νύχτα της Πηνελόπης.

“Είμαι στο 2% των ανθρώπων που τα κατάφεραν, μετράω δεκαπέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ, κι έγραψα το βιβλίο γιατί το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που πάσχουν. Με πλησιάζουν πάρα πολλοί που είχαν ή εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι μάλιστα αρκετοί εκείνοι που με αναγνωρίζουν ως συγγραφέα κι όχι ως ηθοποιό” τόνισε στο παρελθόν η Πηνελόπη Σταυροπούλου.

Πέθανε η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share