Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής - «Την αγαπώ ακόμη»

«Όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ

28 Ιανουαρίου 2021 17:53
Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής - «Την αγαπώ ακόμη»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής.

Ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε στην τετράωρη απολογία του ότι είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, επιβεβαιώνοντας περιστατικά που εκείνη έχει αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές. Ωστόσο, τοποθετεί χρονικά τα περιστατικά ένα χρόνο αργότερα, υποστηρίζοντας δε, ότι υπήρχε συναίνεση.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», φέρεται να είπε, ζητώντας να μπει στη φυλακή.

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας

«Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια», φέρεται να υποστήριξε αναφερόμενος στην ηλικία του κοριτσιού.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, ότι έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζογλου.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Πείτε στο Σπύρο να ψάξει την κόρη του...» - Προκλητικές δηλώσεις του 38χρονου προπονητή (Video)

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε ερωτικά αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο προπονητής συνελήφθη χθες (24.01) στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

«Ερχόμαστε σήμερα στα πλαίσια του καλέσματος της Δικαιοσύνης για την προανακριτική διαδικασία της Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. Θα βοηθήσουμε όλοι, σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας, να λάμψει η αλήθεια και να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού» είπε ο δικηγόρος κ. Παπαδημητρίου.

Ο πρώην προπονητής συνελήφθη στη Σάμο, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια και τον μετήγαγαν με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά και στη συνέχεια τον οδήγησαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ο 38χρονος έχει αρνηθεί ότι βίασε το κορίτσι και υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό και πως ήθελε να παντρευτούν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share