Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Όλυμπο: Ώρες αγωνίας για δύο αγνοούμενους ορειβάτες μετά από χιονοστιβάδα

Μακάρι να έχει αίσιο τέλος όλο αυτό

28 Ιανουαρίου 2021 16:46
Συναγερμός στον Όλυμπο: Ώρες αγωνίας για δύο αγνοούμενους ορειβάτες μετά από χιονοστιβάδα

Συναγερμός στον Όλυμπο: Ώρες αγωνίας επικρατούν για δύο ορειβάτες που φαίνεται να αγνοούνται στον Όλυμπο μετά από χιονοστιβάδα που επικράτησε. Επίσης πριν λίγες μέρες υπήρξε ένα ναυάγιο στη Μυτιλήνη που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος για τους αγνοούμενους.

Συγκεκριμένα οι ορειβάτες ήταν τρεις με έναν από αυτούς να έχει ήδη ενημερώσει ότι οι άλλοι δύο μετά από μία χιονοστιβάδα που έγινε αγνοούνται.

Ώρες αγωνία επικρατούν για δύο αγνοούμενους ορειβάτες.

Συναγερμός στον Όλυμπο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα ορειβατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Όλυμπο, καθώς έπειτα από χιονοστιβάδα στην περιοχή, αγνοούνται δύο ορειβάτες. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, εθελοντές διασώστες αναζητούν δύο αγνοουμένους που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στην περιοχή Ξερολάκι.

Ένας τρίτος ορειβάτης, ενημέρωσε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Με ανάρτησή της στο Twitter η ΕΟΔ αναφέρει πως για την επιχείρηση της αναζήτησης των δύο ατόμων, ετοιμάζονται να συνδράμουν και εθελοντές από τη Θεσσαλονίκη.

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Βρέθηκε ένας νεκρός - Αγνοούνται τρία άτομα

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό στη Μυτιλήνη διότι τα ξημερώματα τις Τρίτης πραγματοποιήθηκε ένα Ναυάγιο. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Λέσβο έγινε και ένα άλλο ναυάγιο με τρεις γυναίκες να αγνοούνται.

Συγκεκριμένα το ναυάγιο στη Μυτιλήνη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου όπου αγνοούνται τρία άτομα ενώ το λιμενικό σώμα εντόπισε κατά την έρευνα του ένα άτομο να είναι νεκρό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό με ένα ναυάγιο στη Μυτιλήνη.

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: To χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα το ναυάγιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα νοτιοανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένα άτομο. Οι λιμενικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού ο συναγερμός σήμανε όταν εντοπίστηκε ομάδα μεταναστών εγκλωβισμένη σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά της Λέσβου. Συνολικά πρόκειται για 24 άτομα που εγκλωβίστηκαν στο σημείο μετά από ναυάγιο.

Κατά δήλωση των μεταναστών αγνοούνται άλλα τρία άτομα. Οι έρευνες τ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share