Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για πλήθος κρουσμάτων σε κέντρο αποκατάστασης

Δυσκολεύουν τα πράγματα και εκεί

28 Ιανουαρίου 2021 16:15
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για πλήθος κρουσμάτων σε κέντρο αποκατάστασης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Όπως είναι γνωστό αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου καθημερινώς ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα. Επίσης ο ΠΟΥ ανέφερε ότι είναι αρκετά νωρίς για να γίνει χαλάρωση των μέτρων.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκαν αρκετά κρούσματα του κορωνοϊού.

Εμφανίστηκαν αρκετά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ο εντοπισμός των κρουσμάτων

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, έπειτα από τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού, σε κέντρο αποκατάστασης, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει τουλάχιστον τα 19 και έχουν εντοπιστεί τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε ασθενείς, ενώ ήδη κάποιοι ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα της Covid-19, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Την ίδια ώρα, και ενώ κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ αναμένεται να φτάσει ίσως και σήμερα στο συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης για να κάνει μαζικά διαγνωστικά τεστ, η διεύθυνση του εν λόγω κέντρου διαψεύδει την ύπαρξη κρουσμάτων. Συγκεκριμένα σε επικοινωνία του GRtimes.gr με τον επιστημονικό διευθυντή του κέντρου, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα στην κλινική”. Ούτε σε εργαζόμενους, αλλά ούτε και σε ασθενείς.

Να σημειωθεί ότι ήδη από χθες, οι πληροφορίες του GRtimes.gr ανέφεραν ότι εντός της υγειονομικής δομής, είχαν βεβαιωθεί τουλάχιστον επτά κρούσματα του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα της μετάλλαξης στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ακόμα 10 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του ιού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN τα νέα κρούσματα της μετάλλαξης ανιχνεύτηκαν στην Αττική και την Κρήτη.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αύξηση των κρουσμάτων, ιδιαίτερα στην Αττική, όπου το επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται στο «κόκκινο», δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που «απειλεί» να μας στείλει ακόμα και σε τρίτο lockdown.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share