Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Kόλαφoς πρώην φοιτητής του Γιώργου Κιμούλη: «3 χρόνια με φόβo, κατέστρεψε πρoσωπικότητες γιατί έτσι γoύσταρε και γιατί μπορούσε»

Νέα καταγγελία σοκ!

28 Ιανουαρίου 2021 14:41
Kόλαφoς πρώην φοιτητής του Γιώργου Κιμούλη: «3 χρόνια με φόβo, κατέστρεψε πρoσωπικότητες γιατί έτσι γoύσταρε και γιατί μπορούσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε χθες μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι στο παρελθόν είχε υποστεί λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Εκ τότε κι άλλες ηθοποιοί μεταξύ αυτών η Κατερίνα Γερονικολού και η Ευδοκία Ρουμελιώτη κατήγγειλαν δημόσια τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τη δική του καταγγελία όμως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ακόμη ένας ηθοποιός και πρώην φοιτητής του Γιώργου Κιμούλη. Ο λόγος για τον Φάνη Παυλόπουλο που μέσω τις ανάρτησής του περιέγραψε τη δική του τραυματική εμπειρία στη διάρκεια των τριών χρόνων φοίτησης στη σχολή του.

“20 χρόνια μετά. 3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς. Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε.

Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του. Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. “Σε καμία”” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Φάνης Παυλόπουλος.

Kόλαφoς πρώην φοιτητής του Γιώργου Κιμούλη

Χρυσούλα Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Δεν την ξέρω την κυρία, τον Κιμούλη ξέρω»

Χρυσούλα Διαβάτη: Η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη σε δηλώσεις της πήρε θέση για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη που αφορούν σε λεκτική και σωματική κακοποίηση. «Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω», ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού ενώ αμέσως μετά αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε»; Σχολίασε η ηθοποιός σε δηλώσεις της στο Fthis και συνέχισε λέγοντας:

«Άμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος κάνεις τους άλλους να σε σέβονται ή να μη σε σέβονται. Εγώ απολάμβανα το προνόμιο του σεβασμού από τότε που ήμουν κοριτσάκι». Επίσης, αποκάλυψε εάν έχει δει ή βιώσει περιστατικά βίας στο θέατρο.

«Δεν είχα μόνο καλές συνεργασίες, μπορεί να ήταν και κακές στον μισό αιώνα που είμαι στο θέατρο, αλλά εγώ δεν είχα προβλήματα. Περιστατικά βίας απέναντί μου δεν υπήρξαν ποτέ. Μία φορά που κάποιος συνάδερφος δε μου φέρθηκε καλά στη σκηνή, τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω. Παράλληλα δείτε ποια άλλη γυναίκα ηθοποιός τον στηρίζει δημόσια.

Όλα όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

«Δεν είναι αυτό που λένε... και το αυτό χτενίζεται;»

Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι… Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται; Και εσείς που ασχολείστε… Εγώ τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα “κρέας” και κόβουν σάρκες. Αυτές είναι προσωπικές διαφορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε στον συνάδερφο η κυρία. Είναι και θέμα ο καθένας πώς θέλει να προβάλλει τον εαυτό του.

Τότε γινόμασταν ηθοποιοί γιατί λατρεύαμε αυτή τη δουλειά και θέλαμε να γίνουμε σπουδαίοι. Δεν μας ενδιέφεραν τα εξώφυλλα, δεν υπήρχαν κιόλας τότε. Αυτά ήταν για τους σταρ του κινηματογράφου και όχι για μας του θεάτρου. Τώρα είναι μια άλλη μόδα, επειδή στον χώρο μας έχει καταργηθεί και η άδεια, ο καθένας μπαίνει και τα μανεκέν και ό,τι θέλεις μπαίνει και τα από τηλεπαιχνίδια. Δεν είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στον χώρο για την προβολή τους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share