Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεφεύγουν οι καταγγελίες: Κατηγορίες ακόμα και για τον ήρωα των παιδιών, Νίκο Πιλάβιο

Ανοίγουν πολλά στόματα!

28 Ιανουαρίου 2021 12:35
Ξεφεύγουν οι καταγγελίες: Κατηγορίες ακόμα και για τον ήρωα των παιδιών, Νίκο Πιλάβιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της καταγγελία για τουλάχιστον τρεις πολύ γνωστούς ανθρώπους του θεάτρου και του θεάματος έκανε η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού, με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες της συναδέλφου της, Ζέτας Δούκα, για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η κα Σεβαστιανού σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία όμως κράτησε ανοιχτή μόνο για τους φίλους της, κατήγγειλε τον Θύμιο Καρακατσάνη, ο οποίος δεν είναι εν ζωή, τον σκηνοθέτη Γιώργη Χριστοφυλάκη αλλά και τον αγαπημένο «παραμυθά» των παιδιών για πάνω από 40 χρόνια, Νίκο Πιλάβιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού έγραφε:

«Ότι στο χώρο μας (όπως και σε πολλούς άλλους εργασιακούς χώρους) συνέβαινε και συμβαίνει από παρενόχληση έως κακοποίηση κάθε είδους, είναι γνωστό και κανείς μας δεν πέφτει απ’τα σύννεφα. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτω κάνα δυο ονοματάκια ακόμα, από τα οποία είχα προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Νίκος Πιλάβιος (ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά}, Θύμιος Καρακατσάνης (καθόλου συγχωρεμένος), Γιώργης Χριστοφυλάκης (προοδευτικός σκηνοθέτης). Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να “σου την πέσει” κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα! Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων. Το να γίνει λοιπόν μια κίνηση να στιγματιστεί τουλάχιστον, αυτή η διεστραμμένη κανονικότητα, μόνο θετικά μπορώ να το δω. Και μπράβο στη #ΖεταΔουκα που το ξεκίνησε. Είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι’αυτο αξίζει!

Υ.Γ. Τροποποιώ την ανάρτηση για να προσθέσω και τις απειλές που μου έστειλε ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης, όταν απαίτησα τα δεδουλευμένα μου, οι οποίες (απειλές) υπάρχουν στο κινητό μου για όποιον αμφιβάλλει», έγραψε η Ζώγια Σεβαστιανού».

Κατηγορίες ακόμα και για τον ήρωα των παιδιών, Νίκο Πιλάβιο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share